Pego, a punt per a gaudir de Pinyata

Milers de pegolins i pegolines tornaran a recórrer el trajecte entre la plaça de l’Ajuntament i el Pla de la Font per dir adéu a En Carnestoltes. La desfilada arrancarà a les 00.00h. Cinc minuts abans un coet informarà que resten cinc minuts per començar. A les 2 de la matinada s’iniciarà el correfoc, enguany a càrrec de la Colla de Dimonis rafolins de l’Alqueria d’Asnar.
La matinada de dissabte a diumenge, milers de pegolins i pegolines participaran en la Pinyata 2015. Perquè l’enterrament de la sardina és una festa més que estimada al municipi. De fets, molta gent es «guarda» per a Pinyata. Així mateix, és una realitat que cada vegada és més la gent de fora que s’apropa a la Pinyata per la bona fama que té. Enguany, segur que no és una excepció.
5 minuts abans de la mitjanit des de la plaça de l’Ajuntament es llançarà un coet avisant que, en cinc minuts s’inicia la desfilada. L’altre coet serà a les 00.00h., hora prevista perquè arranque el seguici fúnebre cap al Pla de la Font precedit per la batucada Ondara Attack. Des de la regidoria de Festes «es prega puntualitat en l’hora d’eixida» i advertixen que, «si alguna carrossa tarda massa en arribar al Pla de la Font, i es fa l’hora de començar el correfocs, no podrà acabar la desfilada» per no entorpir la marxa del correfoc.
La Colla de dimonis rafolins de l’Alqueria d’Asnar està previst que, aproximadament a les 2 de la matinada inicien el correfocs. Estos aconsellen a tots els participants «que vagen en roba adequada per tal d’evitar possibles accidents». Així mateix, des de la regidoria de Festes es recorda que, «encara que els artificis pirotècnics estiguen degudament homologats, no deixen de ser un element perillosos, i hem d’anar protegits i no fer bestieses al costat del professionals». D’altra banda, uns i altres també recomanen que, pels carrers on passa el desfile i el correfocs, es protegisquen els vidres i les persianes.
El regidor de Festes, Raúl Tamarit, convida a tot el món a gaudir, un any més, de Pinyata.
622 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!