Obres de manteniment

El regidor de l’àrea el popular José Pasqual Garcia Escrivà explicava a Ràdio Pego alguna de les últimes intervencions realitzades al poble.

Com molts dels nostres oients hauran pogut apreciar, l’Ajuntament ha camviat el sentit del trànsit del carrer Capità Cendra, a l’igual que ja va fer amb el Carrrascar, de manera que els vehicles provinents de la carrretera d’Atzúvia podran accedir al centre del poble per este vial. També la circulació al carrer Santa Teresa ha quedat reduít a un únic sentit de manera que es recondueix el trànsit per la nova zona de verdales.

Sense deixar el trànsit, des de la regidoria ens informaven que els operaris municipals estan adequant i repintant les senyals horitzontals en les rotondes del poble. També i en previsió de la rotonda que es construirà a la avinguda Alcalde Alemany en confluència amb la carretera d’Atzúvia, l’Ajuntamnet ha començat les obres de construcció d’un mur d’escollera a la banda dreta del barranc tal i com ja s’havia fet a la part esquerra. Este mur de contenció servirà per millorar la seguretat d’este torrent que puntualment es veu afectat per fortes baixades d’aigua.

Pel que fa les obres de restauració de l’ermita de Sant Miquel, els operaris municipals han començat a actuar a l’exterior de la capella pintant i tapant el cablejat del mur exterior. Des de la regidoria s’està a l’espera de coneixer nous detalls sobre les actuacions que ha de realitzar en l’ermita conselleria de cultura. I és que les obres a la capella de Sant Miquel van quedar paralitzades al descobrir-se en algunes de els seves parets inscripcions que podrien datar-se del segle XVI i que harà hauran de ser catalogades i restaurades pels técnics de la Generalitat.

Finalment la regidoria de manteniment i serveis en col·laboració amb la regidoria de festes ha començat ja amb la instal·lació de l’enllumenat de Nadal que es concentrarà en els principals carrers del poble.
259 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!