L’Escola de Teatre actua a la Mostra de Dénia

Els pegolins representen per primera vegada una obra al certamen de la capital comarcal.
L’Escola de Teatre de Pego, que forma part de l’Escola de Teatre Comarcal, actuarà demà per primera vegada en la Mostra de Teatre No professional Ciutat de Dénia, el certamen de teatre per a aficionats més important de la comarca. L’Escola de Teatre de Pego va nàixer fa sols dos anys impulsada per la regidoria d’Educació per a omplir el buit teatral que hi havia al municipi des de feia molt anys, malgrat les abundants mostres de capacitat dramàtica de les que sempre han fet gala els pegolins i pegolines, principalment a les falles i als moros.


L’Escola de Teatre te en l’actualitat una veintena d’alumnes seniors, mentre que en breu començaran també les classes a l’escola de teatre infantil. L’obra que representarà l’escola pegolina és gents diferents, que va ser estrenada a Pego el passat 1 d’octubre i que conta amb la col.laboració del mestre Pep Sendra en la recerca i assaig de cançons populars.

En l’obra apareixen més de 15 actors, tots ells de L’Escola de Pego. La representació es realitzarà demà dimarts a les 22.00 hores en el Centre Social de Dénia.
423 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!