Internet gratis per a tots

La nova sala d’informàtica obri les seves portes a les associacions del municipi mentre que els usuaris a nivell individual hi haura d’esperar a la contractació d’un gerent.

L’Ajuntamnet de Pego posa a disposició de totes les associacions del poble la nova aula d’internet recentment inaugurada en les instal·lacions l’antic centre de salut.

Amb 8 ordenadors, amb les seves respectives webcams, 1 escaner i 1 impressora , 4 gravadores, l’aula està siguent gestionada des del Creama de Pego. Des de la seva inauguració, ja s’han realitzat diversos cursos especialitzats encara que de moment, i mentre s’està l’espera de contractar un responsable gerent de les instal·lacions, els possibles usuaris han de demanar la clau a les oficines del consorci comarcal, al carrer Sant Agustí,6 2on pis.

El regidor d’Educació el nacionalista Àngel Sendra, ja va resaltar en l’acte d’inauguració la importància d’esta aula a l’hora fomentar la utilització de les noves tecnologies i de la xarxa d’internet per a tots els ciutadans de Pego i Les Valls. Per este motiu des de la seva regidoria es fa una crida a totes les associacions del poble perquè s’organitzen i demanen la concessió de l’aula per a realitzar els seus propis cursos i tallers.

Grups com els del PGA de comerç, el taller ocupacional, obrint camí o the international montepego ladies club, ja estan fent ús de les instal·lacions. L’únic requisit per poder gaudir de la nova aula és posar-se d’acord en l’horari amb els responsables del creama. Pel que fa a l’oberrtura de la sala per l’ús individual desl veíns i les veïnes del municipi, caldrà esperar fins que es contracte un gerent responsable: de moment la banda ampla ja està a disposició de totes les associacions del poble.
325 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!