Les xarxes socials servixen per denunciar el soroll del camió de reciclatge de paper de Pego

En el passat plenari ordinari Compromís ja va traslladar la queixa d’algun veïnat pegolí perquè este servei feia la feina a les 6.30 del matí, amb el continu soroll de la marxa enrere. Ahir algun veí o veïna del carrer Sant Agustí penjava un vídeo de 2 minuts molt explícit sobre el problema. El regidor de residus sòlids, després del plenari va traslladar la queixa a la concessionària.
“Pit, pit, pit, pit, pit…” barrejat amb soroll de motor és el que cada tres matinades dóna el bon dia a veïns i veïnes de carrers com el Sant Agustí, a les 6.30 del matí. És el soroll del camió que recull el paper i cartró dels contenidors de reciclatge i que podem veure, des d’ahir (dia en què algun veí o veïna d’eixe carrer, Sant Agustí, va penjar un vídeo de 2’01’’), a youtube o a través de xarxes com facebook.
Aquesta molèstia va ser trasllada al darrer plenari ordinari del mes de juny pel grup Compromís per Pego. Conxa del Ruste explicava que “camions d’arreplegada d’envasos i de paper que passen a les 6 del matí en un xiulet de marxa enrere per a morir-se ara per l’estiu que està tot obert i desperten”. Preguntava “si no es podria canviar a un altre horari o desactivar el soroll de la marxa enrere”. Sobre la desactivació del soroll, l’alcalde era tallant, “no es pot fer perquè està prohibit”.
El regidor de residus sòlids, Pascual Garcia, va prendre nota i de fet, consultat per Ràdio Pego este matí sobre la qüestió assegura que després del plenari va traslladar a la concessionària del fem la problemàtica. Esta va contestar que el sistema de seguretat del camió quan va marxa enrere no es pot eliminar per això mateix, perquè és un sistema de seguretat. El que si que va contemplar la possibilitat de baixar el seu so.
També se li va proposar per part de la regidoria que passara més tard a recollir els envasos i el cartró. Des de la concessionària es fa notar que, donat que el camió ha d’entrar pel carrer Sant Agustí marxa enrere, el servei s’ha de realitzar prompte perquè no moleste la circulació normal de vehicles. Així mateix, des de la regidoria de Residus s’han compromès a parlar en la regidoria d’Obres i Serveis amb la intenció de contemplar una reordenació mínima del carrer Sant Agustí per veure si els camions poden entrar de cara en compte de marxa enrere.536 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!