L’Avinguda Jaume I ja està asfaltada

Ahir es donaven per acabades les tasques d’asfaltat més polèmiques del municipi en els últims anys, les de l’avinguda de Jaume I. Això, però, no vol dir que el carrer s’òbriga al públic ja que encara queden detalls per resoldre, com per exemple pintar els senyals vials. L’Avinguda Jaume I ja està asfaltada. És un fet ben visible per a totes aquelles persones que visiten el centre del poble de Pego, un centre que durant tres dies va romandre tallat al trànsit rodat per aquestos treballs d’asfaltat. El que també és visible és que les tanques que impedeixen l’accés al vial encara prohibeixen el pas. I és que aquest mateix matí encara es podien veure operaris de COMSA treballant en les voreres i altres llocs de l’avinguda.

Des de l’ajuntament no se’ns ha pogut facilitar la data d’obertura al trànsit del Jaume I perquè encara no se’ls ha informat des de l’empresa o l’administració competent. No obstant, s’ha de tenir en compte que encara falten tasques com és pintar els senyals vials, netejar alguns embornals i repassar detalls necessaris per finalitzar totalment l’obra.

D’altra banda, també s’està pendent de l’acabament de les obres de la Quintana que continuen en marxa i, no s’ha d’oblidar que, està pendent la reparació de les façanes que s’han vist afectades directament per les obres executades. Així que tot fa pensar que l’eliminació de les tanques per tornar la total normalitat a l’avinguda Jaume I, pot estar encara un poc lluny.
454 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!