L’Ajuntament de Pego permetrà ampliar els metres de gual en els carrers més estrets del municipi

Per a millorar les maniobres d’entrada i eixida de vehicles dels garatges. Prèvia autorització serà necessari un informe de la Policia Local acreditant o no la necessitat.
El plenari ordinari de juny portava a plenari una modificació de l’ordenança reguladora de l’entrada de vehicles per la vorera. Es proposa poder ampliar uns metres el gual en funció de les dimensions de la via pública on estiga ubicat. La regidora de seguretat vial, Elvira Ciurana, explicava que, esta venia motivada per la demanda dels titulars dels guals perquè, alguns d’ells tenen problemes a l’hora d’entrar o traure els seus vehicles dels garatges quan estos estan situats en carrers estrets.
Per a obtenir el vist-i-plau de l’Ajuntament d’ampliar els metres de gual els titulars del mateix hauran de comptar amb un informe de la Policia Local que dictamine si és o no necessària la mesura.
El Bloc Compromís recolzava la proposta tot i les reserves de la formació al respecte. Apuntava Conxa del Ruste que, com totes les propostes, “si veiem que no funcionen massa bé, podem optar per transformar-les”. Demanava la portaveu de Compromís que “els informes de la policia que es facen bé i, sobretot, estar atents per si el veïnat es queixa perquè els lleven llocs per aparcar perquè no hi ha massa”.
La portaveu popular Maite Ferrándiz preguntava per la data en què va entrar en vigor l’ordenança per a manifestar que, donat que la modificació d’una ordenança “comporta una tramitació bastant extensa” i és per això que suggeria que, si hi ha algun altre articulat modificable, podria plantejar-se al mateix temps. Sobre la qüestió plantejada considerava que “és necessària” i per això el PP anava a recolzar la proposta.
El PSPV també es mostrava favorable a la modificació de l’ordenança “perquè creiem que ahí hi havia un buit en el tema dels guals”. Raül Tamarit, confirmava que “anem a estar atents als informes policials perquè tota llei té la seua trampa i anem a vetllar perquè això no passe”.

Així, la modificació de l’ordenança relativa als guals s’aprovava per unanimitat.
687 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!