La seguretat vial de Pego, certificada

A les 19:00h. de hui l’alumnat de 4t, 5é i 6é de Primària rebran els certificats de coneixements sobre Seguretat Vial que han estat desenvolupant la Policia Local de Pego i la Direcció General de Trànsit.
Des del mes de març la Policia Local de Pego, junt a la Direcció General de Trànsit, ha estat desenvolupant una campanya d’educació vial dirigida a alumnes de 4t, 5é i 6é de primària. En esta ocasió la utilització i importància del cinturó de seguretat ha estat el tema més destacat de la campanya.

Com circular a peu, en bicicleta, en moto o en cotxe és vital hui en dia perquè vivim en una societat motoritzada. Per a revisar i refrescar la importància d’esta seguretat vial la regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Pego, a través de la Policia Local i, en estreta col•laboració amb la Direcció General de Trànsit, ha dut a terme una campanya específica de Seguretat Vial a les escoles dirigida a l’alumnat de quart, cinquè i sisè de Primària.

Edu Mena, un dels agents que s’encarrega de desenvolupar esta campanya, de dos mesos de durada, explicava en què consistix la seua tasca. “En un principi el que fem és conscienciar-los de les normes de circulació, de com d’important són”. Focalitzant enguany en l’ús del cinturó de seguretat.

La campanya de Seguretat Vial, confirma Edu Mena, policia local de Pego, “els canvia l’actitud” als alumnes. Edu Mena explicava que la reacció de l’alumnat a la campanya de seguretat vial és molt bona i assegurava que el comportament del primer a l’últim dia de campanya és notablement diferent.

Hui l’alumnat que ha rebut la teoria i la pràctica d’esta campanya de Seguretat Vial acudirà al Teatre Municipal de Pego per a rebre, a partir de les 19:00h., el certificat que acredita els seus coneixements sobre Seguretat Vial.
486 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!