L’11 de desembre concentració i manifestació per la celeritat de les obres en el Carolina Sala

Finalment serà el dijous, 11 de desembre, quan l’AMPA del col•legi públic Carolina Sala duga a terme la seua acció de protesta per la lentitud amb què s’estan duent a terme les obres del nou centre educatiu. Pares, mares, avis, àvies i la resta d’AMPES i població de Pego està convidada a recolzar la concentració-manifestació que es realitzarà a les 5 de la vesprada. Ens ocupem de les infrastructures educatives d’un dels col•legis de Pego, el col•legi públic Carolina Sala, que des de juliol de 2006 està ubicat a la Trilladora en barracons que fan d’aules i despatxos. La burocràcia és sabut que és lenta, però l’AMPA del Col•legi Públic Carolina Sala ja ha esperat massa i ha perdut la paciència i no és per a menys si tenim en comptes que segons el contracte d’execució les obres del nou edifici s’haurien d’haver finalitzat el 19 d’octubre de 2007 i des de la Conselleria se’ls va donar un termini de tres mesos de retard respecte a eixa data. Estem a divendres, 5 de desembre i si passem per davant de l’edifici que s’està alçant, les obres no pareix que vagen a acabar-se aviat.

Davant a aquesta situació d’estancament, l’AMPA del Col•legi Públic Carolina Sala va decidir manifestar-se. La data proposada va ser el 27 de novembre, però, es va haver de retardar per qüestions burocràtiques. Així, finalment la concentració-manifestació prevista per l’AMPA de Carolina Sala tindrà lloc el proper dijous, 11 de desembre a les 5 de la vesprada davant les portes del recinte que alberga els barracons on més de 200 alumnes donen les seues classes. Allí es concentraran pares, mares, avis, àvies, ties, oncles i tothom que vullga donar suport a l’AMPA de Carolina Sala i per suposat als alumnes del centre que són qui més pateixen la situació, junt al professorat. Segons fonts de l’AMPA, aquest està contactant amb la resta d’AMPES de Pego buscant el seu suport en la protesta davant la lentitud de les obres del nou centre de Carolina Sala.

Passades les 5 de la vesprada, després de la concentració inicial, tota la gent concentrada davant les portes de la Trilladora eixirà en manifestació fins a la parcel•la on s’està construint el nou edifici que substituirà a l’antic centre de Carolina Sala. L’Itinerari serà: Carrer Dénia, Avinguda Alacant, Carrer La Pau i Avinguda Fontilles.402 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!