Hortasana, 1r premi nous empresaris

La Cooperativa Hortasana, fundada per tres socis de la Marina Alta, un d´ells de Pego, va rebre dissabte de vesprada el 1r premi del 1r concurs nous empresaris de Pedreguer 2006. Un guardó amb l´objectiu d´estimular el recolzament de noves empreses a la localitat. Amb menys d´un any d´existència Hortasana es troba en un moment de consolidació i ajustament al mercat de Dénia.
Hortasana, és una cooperativa de treball associat formada per tres productors d´agricultura ecològica de la comarca: Carles Garcia, de Pego, Vicent “el platanero”, de Dénia i Paco “el guitarrer”, de Pedreguer. Tots tres van iniciar la seua activitat, a principis d´abril d´aquest mateix any, al mercat municipal de Dénia. Aquest projecte cooperatiu va nàixer “per la necessitat de trobar una via de comercialització directa dels productes” conreats pels propis socis.

Hortasana, rebia el passat divendres, quan encara no fa un any de la seua posada en marxa, el 1r premi de nous empresaris, que concedia la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme de l´Ajuntament de Pedreguer, en la primera edició d´un concurs que ha treballat mà a mà amb el Creama de la localitat i que vol potenciar aquelles idees més novedoses i que donen més vitalitat a l´entramat empresarial de la localitat.

Amb aquesta primera edició del concurs de nous empresaris, l´Ajuntament de Pedreguer impulsa i estimula el recolzament de noves empreses a la localitat. Per la seua banda, Hortasana rep un important recolzament i impuls per a continuar oferint als seus clients del mercat de Dénia la millor qualitat en els seus productes i el millor servei.


453 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!