Exposició sobre drets humans a Pego

Dins de les activitats de sensibilització amb els Països del Sud que duen a terme des del Programa Circuit Solidari de l´àrea de Benestar Social de la Diputació d´Alacant, aquesta exposició mostra 30 cartells al voltant dels drets humans. Les obres han estat realitzades per a Amnistia Internacional per 30 dissenyadors espanyols de primera línia. I romandrà al Museu d´Art de Pego fins a l’11 de desembre. Avui tornem a parlar de l’exposició de drets humans que des de fa una setmana i fins el proper 11 de desembre romandrà al Museu d’Art de Pego. L’exposició, de gran qualitat artística ha estat realitzada per qualificats dissenyadors espanyols per a Amnistia Internacional. Pego i Teulada són els dos únics municipis de la comarca que gaudiran de l’expocició programada des de la regidoria de la dona, que dirigix la socialista Ana Aparici i el grup de Dones Cabal.

Aquest any s´ha parlat moltíssim dels drets humans i de la seua vulneració per part d´alguns governs legítims. Guantànamo, les pressons secretes, Irak, els assassinats de dones a mans de les seues parelles i exparelles, menors treballant, mà d´obra sense regularitzar, i un llarg etc ens demostren algunes d´aquestes infraccions, diàries, dels drets humans. Durant la inauguració de l´exposició “30 cartells pels drets humans” la situació dels xiquets i xiquetes que són utilitzats com a soldats va ser una de les preocupacions del públic.

Durant la presentació de l’exposició, però, el públic assistent també va mostrar la seua preocupació per l’incumpliment de drets humans com la pena de mort o la situació de les dones en determinats llocs del món on estan condenades per lapidació, tema que va preocupar particularment les pegolines, posat sobre la taula el cas d’una dona que estaba comdenada a mort i que finalment, gràcies a la campanya d’Amnistia Internacional i altres organitzacions, es va aconseguir canviar el càstig inicialment imposat a aquesta dona.

Davant l´interés mostrat pels i per les assistents a l´acte d´inauguració de l´exposició, el representant d´Amnistia va llançar la proposta de crear un seu de l´Associació humanitària a la comarca.609 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!