Tirada social de coloms 8 i 10 de desembre

Aquest pont comença una intensa temporada de tirades socials per als socis del Club de Caça i Pesca de Pego. Enguany la novetat és que s´augmenta el nombre de coloms per a tirar, per tal dinamitzar el concurs. A partir de les 3 de la vesprada de divendres 8 de desembre el pla d´Almiserà acollirà la primera tirada de l´hivern. Unes hores abans, a les 12 del migdia es realitzarà la tradicionals subhasta de paletes.
La tradició s´imposa i el Club de Caça i Pesca ha organitzat, per a aquest cap de setmana, la primera tirada social de coloms. Els socis abans d´apuntar els coloms que participaran en el concurs, podran jugar en la subhasta de paletes que tindrà lloc a les 12 del migdia al pla d´Almiserà. A partir de les 3 de la vesprada tindran via lliure per a encetar el major nombre de coloms possibles. Al voltant de 300 exemplars estan, normalment, a la seua disposició en aquest tipus de tirades, enguany, però el nombre augmenta, fins arribar als 400. El president del Club de Caça, Juan Bautista donava la clau d´aquest increment: aconseguir gaudir, encara més, de la tirada social.

Fins a 8 tirades socials més hi ha programades fins què s´acabe la temporada de caça general, el 4 de febrer de 2007. Per tant, els dies 8 i 10 de desembre són el tret de sortida d´eixes tantes tirades que mantindran els socis entretinguts. A més, enguany s´està mirant de realitzar, durant la coneguda tirada de la burrera, el concurs estrella per a acabar la temporada, un homenatge a Carlos Ortolà, més conegut com a “Cacaua”.669 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!