La 3ª Fira de Nadal al Mercat Municipal

Els dies 9 i 10 de desembre se celebra la tercera edició de la Fira de Nadal a Pego amb la novetat que enguany s´ubicarà al recinte del Mercat Municipal aprofitant la remodelació de l´espai, que ha permès que aquest romanga diàfan. L´acte d´inauguració es realitzarà el dissabte a les 12 del migdia. 21 comerços participen en aquesta nova edició.
El comerç i el Creama de mitja comarca està més actiu que mai ultimant els darrers detalls per a les diferents fires de Nadal que s´estan organitzant per a aquest llarg cap de setmana. Pego no és una excepció i des de fa mesos que el Creama treballa en aquesta tercera edició de la fira de Nadal. De fet, dimarts a les 12.30 del migdia en una roda de premsa el regidor de comerç, Joan Carles Cambrils i l´agent de desenvolupament del Creama, Alicia Carbonell, emtre d´altres, desgranaran tots els detalls relacionats amb la iniciativa.

De moment el que sabem és que el dissabte 9 i el diumenge 10 de desembre se celebrarà aquesta 3r Fira de Nadal. La novetat, la seua ubicació. Enguany la Fira s´ubicarà al Mercat Municipal, recinte recentment remodelat per a complir amb la normativa sanitària de mercats. Un espai actualment diàfan que permet realitzat tot tipus d´activitats al seu si. La inauguració de la Fira es realitzarà el dissabte a les 12 del migdia.

En aquesta edició participen 21 comerços de la localitat, amb la finalitat de mostrar els seus productes o serveis a tots els visitants. Durant els dos dies es portaran a terme accions dinamitzadores i es realitzaran diverses activitats i tallers per a entretenir els xiquets i xiquetes que visiten la Fira, com són un taller de cuina per a joves o la visita del Pare Noel. Altres activitats seran per als adults com la cata de vins, l´espectacle de dança o un taller d´arreglaments florals.

Tota aquesta informació, però, la tindrem ampliada dijous al programa de Ràdio Pego “Taula oberta”, de 1 a 2 de la vesprada amb els principals protagonistes de l´esdeveniment.
541 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!