Enrique Moll, delegat al Congrés Extraordinari Socialista

Entre els 1.050 delegats de tot l’Estat i els 30 de la província d’Alacant per a ratificar el nou Secretari General de la formació socialista, Pedro Sánchez, es va desplaçar fins a Madrid el secretari de l’assemblea pegolina, Enrique Moll.
El passat cap de setmana el Partit Socialista tenia una fita important per al seu futur, ratificar, en un Congrés Federal Extraordinari, el nou Secretari General de la Formació després del primer procés de primàries que viu el partit, un procés que ha permès per primera vegada que els militants del PSOE triaren el seu Secretari General, en este cas, s’imposava Pedro Sánchez. A eixe Congrés van acudir 1.050 delegats de tot l’Estat, 30 procedents de la província d’Alacant, la cinquena en representació. Entre els delegats alacantins, el secretari dels socialistes pegolins, Enrique Moll.
Què significa formar part d’un procés que pot ser decisiu per al futur d’una formació que passa moments difícils, com és el PSOE Enrique Moll explicava és important perquè com a organització el partit ha encetat un camí de democratització interna que ha permès saber que opinen els militants, el que enfortix el partit.
Formar part de la delegació alacantina que va ratificar el nou Secretari General amb més del 86% dels vots, ha suposat per a Moll una gran responsabilitat perquè va significar portar la veu dels socialistes pegolins i de la Marina Alta al Congrés Federal i participar en un Congrés clau per al futur de la formació.453 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!