El tripartit ha gestionat més de 2.500 milions de les antigues pessetes en subvencions

Els portaveus de l’actual tripartit, Joan Carles Cambrils del Bloc, Ana Aparisi del PSPV, i Carmelo Ortolà, que actualment forma part del grup dels no adscrits i que es presenta per Ciutadans de Pego, han fet aquest matí balanç de legislatura i han destacat la pau social creada al municipi, la legalitat dels seus projectes i la gran quantitat de subvencions externes que han arribat al poble: En total s’han executat més de 60 projectes. L’alcalde de Pego, Carmelo Ortolà, que en les properes eleccions encapçalarà la llista de Ciutadans de Pego, acompanyat per la primera tinent d’alcalde, la socialista Ana Aparisi i el segon tinent d’alcalde, el nacionalista Joan Carles Cambrils han fet aquest matí balanç de la legislatura. El primer que ha destacat Ortolà ha estat la pau social aconseguida al municipi, enfront de l’insult, el crit i la falta de respecte a les lleis i a la democràcia. En aquest sentit han ressaltat que el benefici d’aquesta gestió no ha recaigut en els polítics sinó en el poble de Pego.

Així mateix, s´ha mostrat orgullós dels seus companys de viatge, tot i destacar les dificultats que s’han hagut de superar, com també destacava que sempre s’ha respectat la llei i les institucions, sense fer cap diferència entre els ciutadans per la seua ideologia.

Per la seua banda, la socialista Ana Aparisi, ha remarcat la traïció de Eduardo Síscar, que fa quatre anys va ser el blanc de les crítiques d’Iniciativa Independent i ara rep les gràcies i les lloances de la candidata del PP Maite Ferrándiz. Aparisi també ha posat de relleu que en un tripartit les decisions que es prenen no agraden sempre ni al tripartit ni als membres de cada formació que el composen, però ha insistir en l’educació que sempre han mostrat els membres del tripartit i en la seua gestió, ja que s’han obtingut moltes subvencions.

Aparisi també ha criticat la falta de respecte dels representants d’Iniciativa Independent que han donat l’esquena als seus votants i no han donat la cara en els plenaris que s’han celebrat al municipi. Al respecte ha mostrat el seu rebuig a què des de la formació de Maite, Gil i Siscar, se´ls critique quan ells no han sigut la veu de ningú. La portaveu del grup socialista ha destacat que la major part de les inversions al poble de Pego no li ha costat res i ha desitjat que en el futur continue igual.

Per la seua banda, des del Bloc, Joan Carles Cambrils ha distingit, inicialment, les més de 60 decisions preses i accions mampreses per l’actual govern que suposen millores per a tots els col•lectius.

Després de reconèixer les dificultats ideològiques que existeixen al tripartit ha assenyalat que la resta de formacions polítiques del poble només promocionen «insults, bramar i confrontació» per interessos personals i urbanístics. Cambrils ha assenyalat que els motius que van portar a la creació del tripartit encara es donen avui en dia.

L’alcalde, Carmelo Ortolà ha assenyalat que el balanç positiu d’aquesta gestió es vorà durant el proper mandat, ja que la inversió en aquesta legislatura ha superat els 2.500 milions de les antigues pessetes.

Aparisi ha continuat aportant dades com per exemple l´ampliació d´activitats per a totes les persones sense discriminar a ningú.

Respecte a la possibilitat de formar un nou tripartit, els tres dirigents han afirmat que ara el que toca es presentar el programa de cada formació al poble per a què trie i després ja es vorà. En qualsevol cas, han matisat que les negociacions no seran les mateixes segons el nombre de regidors que s’obtinguen. Així mateix, han explicat que han posat en coneixement del notari i dels advocats les últimes declaracions aparegudes al Marina Alta Televisió per presumptes delictes de difamació i insults.
413 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!