Carlos Pascual ha ingressat aquest matí a la presó

L´exalcalde del municipi s´ha desplaçat aquest matí a Picassent. Tot i que els seus seguidors volien acompanyar-lo, Pascual ha decidit anar-hi sol. Ell els ha demanat que el visiten d´ací a un temps. La defensa continua pendent de l´empar i l´indult demanats. Han passat quasi sis mesos des que el Tribunal Suprem ratificara la sentència de la Marjal i condemnara Pascual a sis anys de presó i altres tants d’inhabilitació per danys mediambientals i agressió a funcionari públic, uns fets que es van produir entre el 1996 i el 1998. Sis mesos de recursos davant de tribunals i armes legals amb l’objectiu de retardar una entrada a la presó que aquest matí es feia efectiva. Segons les fonts consultades pels diaris Las Provincias i Levante d´Alacant Pascual ha entrat aquest matí a Picassent sol.

Els seus seguidors han mostrat la intenció al llarg dels últims dies d’acompanyar-lo, en autobús o en cotxes particulars, com a mostra de suport. No obstant, Pascual ha triat la soledat per a traspassar la porta de la presó i complir la pena imposada per l’Audiència d’Alacant i ratificada pel Tribunal Suprem. Pascual prefereix, segons apunta Las Provincias, que una vegada ja estiga en la presó els seus amics vagen a veure´l.

L’advocat de Carlos Pascual, Fernando Gil, va assegurar ahir al Levante d´Alacant, que si s’admet el recurs d’empar -que podria resoldre’s en uns mesos- l’exalcalde eixiria de presó. Així mateix, si el Govern li concedira l´indult també podria eixir en llibertat. Encara que resoldre esta darrera petició podria tardar «més temps», va apuntar ahir Gil.586 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!