El retard de l’hospital només permetrà la seua inauguració parcial al juny del 2008

Marina Salut trasllada els empresaris la seua previsió d’obrir el nou centre comarcal «de forma gradual» a partir d’eixa data. Les obres de construcció del nou hospital comarcal en la partida de Beniadlà de Dénia no van tot com s’esperava de ràpid. El centre només podrà obrir les seues portes a partir del mes de juny del 2008 i haurà de ser de forma parcial; gradualment, s’anirien posant en marxa des de llavors els diferents servicis. Estos nous terminis, que suposen un retard sobre el que s’ha dit fins ara, els va traslladar el dimecres a la federació Cercle d’Empresaris de Dénia-marina Alta (Cedma) el conseller delegat de Marina Salut, Fidel Campoy, segons va fer públic ahir dit col·lectiu.

Cal recordar que, segons els terminis oferts l’any passat quan es va col·locar la primera pedra de l’hospital, el nou centre obriria les seues portes durant la primavera de l’any 2008. El Cercle d’Empresaris es va reunir amb Campoy el dimecres, amb l’objectiu de conéixer tots els detalls sobre la construcció i futura posada en marxa del nou hospital comarcal de la Marina Alta.

En esta entrevista, celebrada en el saló d’actes de la Cambra de Comerç, el representant de Marina Salut va informar els empresaris que les obres del nou centre estaran acabades el 31 de març del 2008 i que, segons els terminis previstos, es realitzarà una obertura gradual a partir de l’1 de juny d’eixe mateix any.
458 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!