III Campionat d´atletisme escolar

Els més de 25 joves que han elegit l´atletisme com a esport lluiran la seua resistència i mesuraran les seues forces aquest dissabte a partir de les 5 de la vesprada en les pistes del Camp del Pujol. Abans, a les 4.30 la flama dels minijocs, que enguany se celebren a Dénia, inaugurarà aquesta tercera edició del campionat d´atletisme. També s´inauguraran els vestuaris del Pujol. Pego és un poble on cada vegada més, l´esport, s´obri portes. Moltes són les disciplines esportives que es duen a terme al municipi al llarg de l´any. Futbol, bàsquet, futbol sala, pilota, tennis, natació, tai xi, Kung Fu i atletisme. Aquest cap de setmana, aquest darrer esport és el protagonista. Ell i els més menuts que el practiquen, més de 25 alumnes. A partir de les 5 de la vesprada des dels barrufets fins els cadets, passant per la resta de categories, mostraran el treball realitzat durant aquest curs i en darrera instància mesuraran les seues forces per veure qui arriba primer a la meta, però sobretot serà un repte personal. El Club Corriol d´Oliva serà el convidat d´honor d´aquesta tercera edició del campionat d´atletisme escolar.

Aquesta activitat esportiva serà precedida per l´entrada de la torxa olímpica que inaugurarà, el proper dia 30 de març, els VII Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta; que enguany es realitzen veient la creació del Consorci Esportiu de la Marina Alta. Allí desfilaran, durant tres dies, els més de 1.500 participants de tota la comarca. Els representants d´atletisme de Pego eixiran d´aquest III Campionat, així que els participants, s´hi juguen alguna cosa important, representar el municipi a Dénia.

El dissabte els més joves atletes de Pego tindran el privilegi d´inaugurar els vestuaris del Camp del Pujol. Així, ells seran els primers en utilitzar les instal·lacions que durant fa temps eren demandades i que han tingut bastants problemes en construir-se.

Canviem ara d´esports i repassem els partits d´aquest cap de setmana. El futbol està de festes falleres i només seran els del primer equip del Pego els que juguen el cap de setmana. Els rogets es desplacen el dissabte de vesprada fins a Ontinyent on s´enfrontaran a un dels grans de la lliga. Un equip que actualment ho està guanyant tot i que està en les primeres posicions de la taula de classificació. El partit serà a les 6 de la vesprada en el Camp Clariano d´Ontinyent.

Pel que fa al bàsquet, només el sènior masculí juga a casa. El partit serà el dissabte a les 7.30 de la vesprada i s´enfrontarà al Benifaió. Un partit per tant, que de segur serà molt disputat, ja que el Benifaió només està a un punt del Pego en la classificació general. El júnior masculí juga fora de casa i tant el sènior com el júnior femení descansen. Les primeres perquè ja s´ha acabat la seua lliga i les segons perquè van avançar al divendres passat el partit contra l´Alboraia per a poder gaudir de les festes falleres aquest cap de setmana.

Així mateix, els pilotaris pegolins aquest cap de setmana estan en actiu. El Club de pilota de Pego es desplaça aquesta setmana fins a Llutxent per a disputar el campionat autonòmic per a aficionats de raspall.
421 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!