Temps estable per a Falles a Pego

Finalment l’oratge serà més permissiu del que s’esperava en un principi. La baixada de temperatures es produirà a partir del dimarts principalment. A Pego, hui no es confirma el pronòstic que fa uns dies marcava possibilitat de ruixats dèbils i dispersos per a divendres. Així hem tingut un matí assolellat amb alguns núvols alts. De vesprada, però, aquests núvols es compactaran i cobriran tot el cel. De nit, tot i que a estones es podran veure les estrelles. Pel que fa al vent, de matí ha bufat de llevant amb una força moderada, girarà a gregal aquesta vesprada i tornarà a dominar el llevant de nit. Les temperatures previstes per a avui oscil·len entre els 9º de mínima i els 16º de màxima.

Demà, dia assolellat amb núvols alts durant tota la jornada. De nit el cel estarà completament ras. El vent bufarà de gregal amb força moderada que baixarà la intensitat de nit. Les temperatures es mantenen entre els 8º de mínima i els 16 de màxima.

El diumenge el sol serà el protagonista i dilluns, la nit de la cremà el dia serà molt paregut al de dissabte, sol amb núvols alts. El vent, tant diumenge com dilluns bufarà de xaloc de fluix a moderat. Les temperatures mínimes es mantenen entre els 8 i 9º. Pel que fa a les màximes pugen lleugerament situant-se entre els 20 i 18 graus. Així que fallers i falleres poden respirar tranquils perquè tindran unes festes falleres meteorològicament estables. Serà a partir de dimarts quan el panorama meteorològic patirà canvis importants. Sembla que torna l´hivern.
589 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!