El Pego CF va a per totes el diumenge que vé a Dénia


El president pegolí, Enrique Moll, lamenta l’arbitratge del pasta diumenge contra l’Eldense i destaca el bon moment de l’equip malgrat el resultats, al afirmar que a Dénia pot passar qualsevol cosa, però espera que es done un gran partit.

El president del Pego, Enrique Moll ha criticat l’arbitratge del passat diumenge al Cervantes que va perjudicar clarament al Pego al no sancionar amb el mateix criteri les accions punibles en les diferents àrees. Tot i triplicar l’Eldense el pressupost pegolí, per a Moll el diumenge passat sols va haver un equip al terreny de joc.

La propera setmana l’equip és desplaça a Dénia en el derbi comarcal per excel•lència. En la memòria dels aficionats encara està enregistrat el gran partit dels rogets a casa on van estar capaços de remuntar un 0-2 per a acabar imposar-se per 3 gols a 2. El pego acudís a la capital comarcal sense urgències i a per totes ja que a judici del president amb 3 o 4 punts més en els 7 partits que falten l’equip es podria salvar. A més a més, el Pego recupera a dos homes clau al centre del camp.
353 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!