Agenda cultural i demés activitats per al cap de setmana: tallers, teatre, tir, exposicions, recitals, concerts, etc.


Avui avancem l’agenda cultural perquè el divendres no hi haurà emissió de l´informatiu a causa de la revisió que de 12 a 3 de la vesprada es durà a terme al repetidor del Miserà. És per això que avui us donarem tota la informació cultural del cap de setmana.

En primer lloc recordar que és el que hi ha a Pego.
Demà dijous comença el taller organitzat per la regidoria de la dona i serveis socials “millorar les relacions personals”, que en la seua primera fase, d’un mes i mig tractarà la respiració i altres tècniques de relaxació. El taller serà impartit per Sarjana Continente. L’horari és de 7 a 9.30 al gimnàs de l´Institut. Està obert tant a homes com a dones.

El divendres 7 d’abril a les 8 de la vesprada, a la Casa de Cultura de Pego, està prevista una xerrada organitzada pel Col•lectiu Salut i República que versarà sobre “L’educació a la II república”.

També divendres 7, però a les 10 de la nit, el Teatre Municipal de Pego acull la gran desfilada de moda a benefici de la Confraria de la Pietat.

Per al cap de setmana el Centre Excursionista de Pego ha organitzat un curs d´iniciació a l´Escalada esportiva. El dissabte 8 d’abril escalada a Xàtiva i el diumenge a Montesa. El curs val 30 euros.

També dissabte 8 a partir de les 3 de la vesprada El Club de caça i pesca de Pego ha organitzat una gran tirada de guatlles al camp de tir del Miserà. Hi haurà premis per als 40 primers classificats.

I recordem que tota aquella persona que encara no haja passat pel museu d´Art de Pego encara està a temps per veure “La Marina Alta: menjars, artesania i productes autòctons”. L’exposició gastronòmica itinerant organitzada per la Macma que estarà fins el dissabte.

I per a aquest cap de setmana a Pego també tenim cinema. “King Kong” la darrera adaptació del clàssic cinematogràfic, aquesta vegada dirigida per Peter Jackson.
La podrem veure el dissabte 8, a les 10.30 de la nit i el diumenge 9, a les 4 i a les 7.30 de la vesprada.

Fins el 29 d’abril està obert el termini per a presentar obres al XXX Certamen nacional de pintura Vila de Pego 2006. El primer premi està dotat amb 6.000 euros.

Altres actes a destacar a la resta de la comarca són el concerts que el divendres 7 tindrà lloc a Xàbia al pub Quatre Vents dins el 7é Bogamarí Rock. Actuarà “No te digo na”. A partir de les 12 de la nit.

L’altra concert és el dissabte 8 dins el Festiart de Pedreguer. Actuaran Digital 21 i els dj´s Elkha i Sònia Pedreton Kings. També inclou l’actuació teatral Volum II. A partir de les 11.30 de la nit al Rockòdrom.

I acabem amb teatre. L’obra “H2O” a càrrec de La Dependent es representarà al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia el dissabte a les 8.30 de la vesprada.

494 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!