El partit de veterans del Llevant U.D i el Pego CF es jugarà a favor d’Obrint Camí

Dissabte 20 de febrer, a les 18h., Pego té una cita al camp Cervantes. Allí es disputa un partit entre els veterans dels granota i els rogets. Els beneficis que es deriven de l’entrada d’este encontre aniran destinats a l’associació de persones amb discapacitat de Pego, L’Atzúbia i Les Valls, Obrint Camí. El Llevant ve a Pego desinteressadament. Però, la relació entre els dos clubs no acaba ahí, ja que és una porta «per a donar-li al futbol base una bona opció de promoció».
Hui s’ha presentat a l’Ajuntament de Pego el partit de veterans que enfrontarà als històrics del Pego CF front als del Llevant U.D. L’han presentat perquè l’esdeveniment esportiu traspassa eixa barrera, ja que es tracta d’un partit que els donatius que recapte aniran destinats a l’Associació de persones amb discapacitat de Pego, L’Atzúbia i Les Valls, ‘Obrint Camí’.
Ximo Siscar, coordinador del futbol base explicava que el grup de persones que actualment assumixen la Directiva del Pego CF tenia entre les seues prioritats contactar amb algun club d’elit «per a donar-li als jugadors del futbol base una bona opció de promoció». Eixe club ha estat el Llevant U.D. amb qui van «quedar de fer activitats conjuntes». La primera oportunitat és el partit de veterans que s’ha organitzat per a dissabte 20 de febrer, a les 6 de la vesprada, al camp de futbol Cervantes. Ximo Siscar informava també que, quan s’acabe el partit hi ha un sopar programat al pot acudir qui vullga. El preu és de 25€.
Des del Llevant s’ha confirmat la presència a Pego del President del Club, Quico Català, del seu capità i també encarregat de la Fundació del Llevant, Sergio Ballesteros, i dels jugadors: Mora, Canario, David Alcalà, Miguel Pérez, Javi Ariño (que va estar alguna temporada jugant en el Pego CF). Així mateix, com el Llevant jugada divendres el seu partit de lliga, «si no passa res vindran dos jugadors del primer equip», explicava Ximo Siscar.

Va ser el Llevant qui va suggerir a la Directiva del Pego CF «recaptar fons per a alguna associació pegolina», aclaria Siscar qui afegia que, després de pensar-ho «vam decidir que seria Obrint Camí». Així, esta activitat suposarà un recolzament al Pego CF i també serà una activitat diferent per als usuaris de l’associació. Confiava Siscar que siga un dia bonic i també un «dia per recordar temps passats del Pego CF».
El regidor d’Esports, Raúl Tamarit, ressaltava la bona idea del partit de veterans i també el recolzament a Obrint Camí, més tenint en compte que es tracta de potenciar l’esport. Afegia que la regidoria d’Esports intenta proporcionar-los activitats extres al que fan a la seu. Valorava enormement el treball que està duent a terme l’actual Directiva del Pego CF i, pel que fa a la presència del Llevant a Pego, destacava que «eixe dia hi haurà sensacions boniques al camp de futbol» també perquè es eixiran al camp veterans rogets. Informava que Pego es promociona en l’últim número de la revista Grogueta i convidava a tot el poble a acudir al partit de veterans.

La presidenta d’Obrint Camí, Elvira Tomàs explicava que «vaig tindre una sorpresa molt gran quan Ximo va vindre a oferir-nos-ho i li ho agraïm molt que hagen pesant en nosaltres». Paqui Bañuls afegia que «és una activitat que a ells els farà molta il·lusió». Així mateix, animava a la població de Pego «perquè eixa vesprada estiguen tots allí».
L’alcalde, també present en la presentació, donava les gràcies al Pego CF i al Llevant UD «per la iniciativa que han pres de col·laborar, de pensar en el nostre poble, a més de pensar amb Obrint Camí i que una activitat com esta repercutisca en una associació del poble». Així mateix, ressaltava que el Pego CF fa una tasca que va més enllà de l’esport, fent també una tasca social i educativa.

Les donacions per a presenciar el partit de veterans entre el Pego CF i el Llevant UD que ha programat el club roget són de tres euros i inclouran una participació en una rifa de productes donats per alguns comerços de Pego. Ximo Siscar subratllava que el club granota venen desinteressada, només se’ls pagarà el sopar.

Destacava el coordinador del futbol base del Pego CF que es beneficiaran perquè «gent de la casa del Llevant vindran a seguir als nostres jugadors i potser puguen anar a provar alguns jugadors a València».


665 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!