El banc d’aliments recapta 175 euros dels dies de mercat

A més, compta amb diferents activitats que també estan recaptat diners per a destinar-los a comprar aliments, com és el cas de les alumnes de la classe de patchwork de Fil i Agulla o el festival de ball FPA que té lloc hui divendres. Això ha fet posposar la I Fira d’intercanvi solidària.
Pego està volcat amb el banc d’aliments. Les associacions i les persones que s’hi impliquen són cada vegada més (o almenys eixa és la sensació). A més de les associacions fixes que s’encarreguen d’arreplegar la donació setmanal i de les que s’encarreguen de repartir els aliments a les famílies amb necessitats bàsiques; no deixem de comprovar noves propostes per a recaptar diners o directament aliments. Ho hem vist amb les escoles del municipi i en el Concert de Primavera de l’agrupació musical de Pego.

Hui hem sabut que de la parada que des d’abril ix al mercat dels dijous, el banc d’aliments ha recaptat, durant abril i maig, 175 euros. També que les alumnes de ‘Fil i Agulla’ estan elaborant un cobertor de patchwork que estan venent paperetes de participació per al seu sorteig. A la persona de la papereta que les tres darreres xifres li coincidisquen amb el número premiat en el sorteig de la Loteria Nacional a celebrar el 22 de juny de 2013, se l’obsequiarà amb eixe cobertor que estan elaborant entre totes les alumnes de ‘Fil i Agulla’. Les paperetes valen un euro.

També hui té lloc el Festival de ball FPA que enguany també ha pensat en el banc d’aliments. En este cas la proposta és: l’entrada a l’activitat és gratuïta, però s’encoratja a la gent que hi acudisca, a donar o productes alimentaris bàsics o diners que es donaran al banc d’aliments. El festival de ball FPA és a les 20 hores al Teatre Municipal de Pego.
Este allau d’iniciatives a favor del banc d’aliments ha fet que, des de la Mancomunitat de Serveis Socials, s’haja decidit posposar la I Fira de l’intercanvi solidari que estava prevista per al 15 de juny al Passeig Cervantes, per a més endavant.
600 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!