La Policia Local de Pego recomana telefonar-los davant qualsevol dubte sobre les revisions de gas

Recorda que les revisions de gas a les cases són obligatòries cada cinc anys i que el propietari de l’habitatge té total llibertat d’elecció per triar l’instal·lador que li faça la revisió.
No és habitual, però, comença a escoltar-se més del que agradaria que hi ha estafes en la realització de revisions de gas o elèctriques. Per a evitar-les, la Policia Local de Pego recorda, sobretot pel que fa a les revisions de gas, que davant qualsevol dubte poden telefonar-los per consultar si en estos moments hi ha gent duent-les a terme.

La Policia Local de Pego recorda que les revisions de gas a l’habitatge són obligatòries cada cinc anys. Per fer-les, el propietari és totalment lliure d’elegir un instal·lador de gas de confiança. Així, si algú crida a la porta demanant-li revisar la instal·lació del gas, i no està segur que la persona siga un professional del sector, tot i que li mostre el carnet d’instal·lador; la Policia Local de Pego recomana que rebutge l’oferta i telefone al seu proveïdor de gas habitual o directament a la Policia Local de Pego, al 96 557 01 18, per comprovar les dades.
659 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!