Divendres comencen els VIII Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta

On participaran al voltant d’un centenar de joves esportites pegolins i pegolines. Jugaran en les modalitats d’atletisme, handbol, futbol, futbol sala, bàsquet, tennis i pilota valenciana. D’altra banda, el 15 de juny s’obri la piscina descoberta ‘La Trilladora’. Comencem la part d’informació esportiva parlant dels VIII Mini Jocs Olímpics de la Marina perquè aquest proper divendres tenen el seu tret de sortida a la localitat de Dénia. Durant tres dies al voltant d’un centenar d’esportistes pegolins i pegolines competiran amb la resta d’esportistes de la seua edat de la comarca. Els representants pegolins jugaran en les modalitats d’atletisme, handbol, futbol, futbol sala, bàsquet, tennis i pilota valenciana. Tot i que guanyar no és el més important, està recordar quin va ser el resultat de la participació pegolina en l’anterior edició dels Mini Jocs. Així trobem que van aconseguir fins a 10 medalles, una d’elles d’or, 4 d’argent i 5 de bronce, una actuació ben notable que enguany, de segur, esperen igual o fins i tot superar.

De moment, però, el que està clar és que aquest divendres comencen els VIII Mini Jocs Olímpics a la Marina Alta i serà aleshores quan tots els participants demostren el seu nivell de joc i la seua esportivitat.

Continuem parlant de la Piscina Descoberta ‘La Trilladora’ perquè ja té data d’obertura. A partir del proper 15 de juny es podrà gaudir d’aquest servei municipal que complementarà el de la piscina coberta.

L’horari d’obertura de la Piscina Descoberta ‘La Trilladora’ del 15 al 28 de juny serà de dilluns a divendres de 4 a 8’30 de la vesprada. Dissabtes i diumenges s’obrirà d’11 del matí a 2’30 de la vesprada i després es tornarà a obrir al públic de 4 a 8 de la vesprada.

A partir del 29 de juny i fins el 30 d’agost l’horari serà més extens i es podrà accedir a la piscina descoberta durant la setmana, de dilluns a divendres d’11 del matí a 9 de la nit. Els dissabtes i diumenges estarà oberta d’11 del matí a 8 de la vesprada ininterrompudament en ambdós casos.

Al respecte de preus, la regidoria d’esports presenta tres propostes. En primer lloc, trobem el bonus familiar vàlid per a tota la temporada que costa 40 euros. En segon lloc, s’ofereix el bonus individual vàlid per a tota la temporada amb un cost de 16 euros i finalment, l’entrada diària que serà d’1’50 euros.

El bonus es podran adquirir a la planta baixa de l’ajuntament de Pego a partir de l’1 de juny.
666 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!