Creama recolza les noves tecnologies

Ho fa amb una jornada, que es realitzarà demà a Dénia, dedicada a la implantació i consolidació de les noves tecnologies a la comarca. L’objectiu és aconseguir augmentar la població que utilitza internet i evitar, així, la seua exclusió digital. D’altra banda, a juny es podrien començar nous cursos al telecentre de Pego. Sota el títol ‘Creama per la implantació i consolidació de les noves tecnologies a la comarca’ aquesta entitat realitza demà una jornada dedicada a les noves tecnologies amb l’objectiu de promoure i consolidar l’ús d’aquestes en els diferents col•lectius amb els que treballa Creama –empreses, associacions i ciutadania en general- per tal d’aconseguir augmentar la població que utilitza internet de forma quotidiana i evitar, així la seua exclusió social.

La jornada consistirà, d’una banda, en l’exposició d’experiències reals, d’empreses i associacions, que s’han iniciat en l’ús de les noves tecnologies com a eina de millora contínua del seu servei. D’altra banda, es comptarà amb la presència d’experts que explicaran les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies tant a les empreses i associacions (amb projectes web gratuïts, disminució de costos, millora de prestacions de productors i serveis, relació amb els clients i l’administració, millora competitiva, entre d’altres qüestions) com a la ciutadania en general (amb formació, realització de tràmits amb l’administració des d’internet, recerca d’informació, contacte amb altres usuaris o oci).

La jornada es realitza demà a la Cambra de Comerç de Dénia i està previst que a les 9’30 s’òbriguen les portes per a rebre als assistents i entregar-los la documentació. A les 10 s’inaugurarà la jornada i a partir de les 10’15 s’encetaran les primeres ponències. Les conferències seran, per ordre, les següents: ‘Empreses i associacions de la comarca aposten per les noves tecnologies’; ‘La societat de la Informació en la Comunitat Valenciana i la promoció de l’ús de les noves tecnologies entre la ciutadania’; ‘La importància de la web en les empreses i associacions’ i ‘Els nous drets per a l’empresa i la ciutadania, obligacions per a l’administració’.

Portant el tema a nostra localitat, si les previsions es confirmen Creama-Pego posarà en marxa el mes de juny els cursos d’iniciació a informàtica i de coneixement bàsic d’internet, com assegurava fa unes setmanes l’Agent de Desenvolupament Local de Creama-Pego, Alicia Carbonell.

I és que recordem que l’ajuntament de Pego compta amb un telecentre amb 8 ordinadors que s’ha utilitzat en reiterades ocasions per a fer cursets d’iniciació a les noves tecnologies. Aquests cursos van començar en 2006 i fins aleshores han passat pel telecentre més de 600 persones de Pego per a conèixer com funciona un ordinador i internet. El nombre de persones, doncs, augmentarà en breu.


860 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!