Dilluns comença el curs de Formació per a Persones Adultes

Tot i que fins divendres 28 de setembre està obert el termini d’inscripció a l’FPA de Pego i també es podrà matricular la gent que estiga interessada durant tot el primer trimestre, dilluns s’enceten les classes, que tindran un caràcter informatiu.
El període d’inscripció i matriculació al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes ‘A. Pérez Ramos’ es tanca el divendres 28 de setembre. Així, durant tota la setmana que ve, la gent interessada en assistir a algun dels cursos que s’oferixen pot acudir a la segona planta de l’Ajuntament de Pego, al departament d’Educació d’11 a 14h., o bé poden passar-se pel ‘Pérez Ramos’ de 19 a 21h.

Tot i que, oficialment s’acabe el període de matriculació a finals de la setmana que ve, la coordinadora del centre, Roser Carrió, informava de la possibilitat de matricular-se durant tot el primer trimestre. Advertia, però que eixa gent només ho podrà matricular-se pel matí, d’11 a 13h., a l’Ajuntament.

Això és degut a que les classes ja hauran començat. Ho fan el dilluns, 24 de setembre per a tots els cursos ofertats:

-Primer Cicle de la formació bàsica de persones adultes:
Curs d’Alfabetització i Neolectors.
Cursos d’Educació de Base (1r Cicle d’E.S.O).

-Segon Cicle de la formació bàsica de persones adultes:
Primer nivell del segon cicle d’E.S.O. en F.P.A. per a majors de 18 anys.

PROGRAMES DE FORMACIÓ:
-Cursos de preparació per a la Prova Lliure perquè les persones majors de 18 anys puguen obtindre directament el títol de Graduat en Educació Secundària.

-Cursos de preparació per a la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà.

-Cursos de preparació per a les proves de coneixement del valencià de la Junta Qualificadora (nivell: Elemental, Mitjà i Superior).

-Cursos per a Immigrants i residents europeus orientats al coneixement de les llengües oficials : VALENCIÀ , CASTELLÀ

-Cursos – Taller de: Dibuix i Pintura, Restauració de mobles vells, Manualitats, Ball i Taller de Teatre. (Estos últims sempre que hi tinguen un grup mínim d’alumnat)

Eixe primera setmana serà, essencialment informativa i serà la primera setmana d’octubre quan comencen seriosament les distintes matèries.

Els requisits per a poder assistir a estos cursos:
Ser major de 18 anys o major de 16 anys amb contracte de treball.
Estrangers menors de 17anys no matriculats al nostre sistema educatiu.

La documentació que cal presentar:
.Sol·licitud de matrícula.
.Fotocòpia del DNI, NIE o del passaport.
.Per als nous alumnes: Una foto de carnet.

La coordinadora de la Formació de Persones Adultes de l’Ajuntament de Pego feia notar un increment en les matriculacions en les classes del Superior de la JQCV. Pel que fa als cursos relacionats amb l’obtenció del Graduat en Educació Secundària o ESO qualificava les matrícules en línia d’anys anteriors.
530 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!