Carmelo Ortolà és el nou president de la Federació de Partits Independents

La seua era l’única candidatura presentada per a cobrir aquest càrrec que té un mandat d’un any i era elegit el passat dimecres a Benidorm. L’acompanyarà en la vicepresidència, Juan Moratal. L’objectiu de la Federació és aconseguir, en un futur no massa llunyà, representació en la Diputació.
La proliferació de partits independents a la Marina Alta en els últims anys és clara i de fet només cal mirar, molt per damunt que en els tres pobles més grans de la comarca, Dénia, Xàbia i Calp, sumen 27 candidatures diferents, una gran part formades per partits independents. Aquest fenomen ha estat el que va impulsar la creació de la Plataforma de Partits Independents que lluita per constituir-se com a una força que puga representar-los en institucions supramunicipals.

El passat dimecres la Federació es va reunir a l’Ajuntament de Benidorm, entre d’altres coses, per a elegir un nou president, que amb una única candidatura presentada, va eixir elegit el pegolí Carmelo Ortolà, qui estarà acompanyat en la vicepresidència per un altre pegolí, Juan Moratal, tots dos pertanyents al partit independent Ciutadans de Pego.

El nou president de la Federació de Partits Independents explicava el per què de la proliferació de partits independents i alhora també afirmava que “apostem sempre pels interessos d’un poble i anem a defensar-los”.

La Federació de Partits Independents representa ja a formacions de la Marina Alta i la Marina Baixa de 14 municipis i té com a finalitat aconseguir que els partits independents tinguen representació en les Diputacions, en aquest cas en la d’Alacant. Una altra de les funcions que vol dur endavant la Federació és la d’assessorar els nous partits alhora que hi haja contacte amb municipis on les formacions independents ja estan consolidades, ja que aquestos no tenen el suport al darrere de grans sigles amb un mecanisme més fort i generalitzat.

El reunió de dimecres una nova formació, Nova Xàbia, es va integrar en la Federació de Partits Independents. Carmelo Ortolà en eixa reunió es converteix en el cinquè president, ja que el mandat té una durada d’un any.
450 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!