La tercera edició del curs de manipulació d’aliments organitzada per Creama Pego té 52 alumnes

El curs està destinat, fonamentalment, a la gent desocupada que busca feina o té interès en treballar en el sector de l’hostaleria o de l’alimentació. El curs, va començar ahir dijous i acaba hui divendres.
Creama Pego continua amb la seua tasca de foment d’ocupació, en aquest cas en la seua vessant de formació amb la tercera edició del curs de manipulació d’aliments que, en horari de matí, va començar ahir i finalitza avui a la Casa de Cultura de Pego. Un curs que ha estat impartit per José Manuel Rodríguez Garrido.

Des de Creama s’indica que aquest curs de manipulació d’aliments està destinat, fonamentalment, a gent desocupada que busca feina o té interès en treballar en el sector de l’hostaleria o de l’alimentació. Així mateix, indiquen des de Creama que impartint aquest tipus de cursos el que es pretén és facilitar a la gent el completar i complementar la formació acadèmica que puguen tenir per a que l’alumnat que assisteix al curs tinga més possibilitats d’accedir al mercat laboral.

El cert és que des què Creama Pego oferta aquest curs no han estat poques les persones l’han rebut. En aquesta ocasió rebran la formació 52 alumnes, el que indica el grau d’interès de la gent de Pego per aquest tipus de complimentació acadèmica.
616 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!