Juan Salvador Cobo i Nico Lozano, guanyadors del I Concurs de Monòlegs de Pego

Primer i segon premi, respectivament. L’aspecte físic i la llei antitabac van ser la base que els va dur a desenvolupar, al primer i al segon classificats aquest novell guardó dins el I Concurs de Monòlegs de Pego organitzat per la filà Conqueridores, que espera reeditar l’experiència l’any que ve.
Per fi podem donar els noms dels guanyadors del I Concurs de Monòlegs de Pego, organitzat per la filà Conqueridores i que va tenir lloc a Pego durant els dissabtes 2 i 9 d’abril al Teatre Municipal de la localitat.

El segon premi, valorat en 150 euros, va anar a parar a les mans del concursant de Dénia Nico Lozano, que segons explicava Xelo González, va dedicar el seu monòleg a la llei antitabac passant per l’adolescent saga Crepúsculo. El primer premi, valorat en 300 euros, el va aconseguir Juan Salvador Cobo, veí d’Oliva, qui va basar el seu monòleg en la infelicitat causada pel seu aspecte físic.

El jurat va haver d’esperar fins al final per a decidir el guanyador de la I edició del Concurs de Monòlegs perquè el primer premi va actuar en penúltima posició. No obstant, Xelo González, assegurava que “la decisió va ser molt unànime”.

La Filà Conqueridores es mostrava satisfeta de la resposta rebuda pel públic a la iniciativa d’organitzar aquest I Concurs de Monòlegs a Pego i és per això que deixaven la porta oberta a reeditar-lo l’any que ve.
530 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!