Esquerra Pego ha presenta la seua candidatura a Junta Electoral de Zona

Ho feien aquest matí a Dénia el candidat a l’alcaldia, Saül Ortolà i el president i número dos de la llista, Joan Salvador Sendra. Els republicans asseguren que presenten una “candidatura jove” i amb representants “de tots els sectors productius i membres del teixit associatiu i fester de Pego”. D’altra banda, Esquerra Pego ahir, 14 d’abril, va portar un ram de flors al monument dedicat als republicans morts “pel feixisme”, al Cementiri Municipal de Pego.
El dilluns 18 d’abril és l’últim dia que tenen els partits polítics per presentar a les diferents Juntes Electorals les seues candidatures. Més d’una setmana abans de la data de tancament d’aquest tràmit, Esquerra Pego presentava la seua candidatura a la Junta Electoral de Zona.

Així, a les 9 d’aquest matí de divendres, 15 d’abril, Esquerra-Pego, ha presentat la llista amb la que concorrerà a les properes eleccions municipals. Davant aquest fet, el president d’Esquerra-Pego i nº2 de la candidatura, Joan Salvador Sendra, més conegut com a Tomasa, ha assegurat que presenten “una candidatura jove, amb una mitjana d’edat de 35 anys, de la que participen des d’estudiants a jubilats, passant per fusters, comercials, empresaris, obrers, agricultors, auxiliars d’infermeria, aturats, un transportista, un psicòleg i un submarinista” el que implica, segons Sendra que a Esquerra-Pego “tenim representants de tots els sectors productius i membres del teixit associatiu i fester de Pego, gent conscient dels reptes als que s’enfronta Pego i de com afrontar-los des de l’Esquerra, per a crear riquesa, qualitat de vida i oportunitats de progrés per a tots”.

La candidatura esta formada per:

1-Saül Ortolà
2-Joan Salvador Sendra (Tomasa)
3-Anna Camps
4-Joan Ferran Rodríguez
5-Clàudia Ortolà
6-David Pérez
7-Rosa Maria Vicens
8-Ricard Rudi Alemany
9-Josep Vicent Rodríguez
10-Carmen Maestre
11-Fernando Doroteo Puchol
12-Anna Diosdado
13-Jordi Mata
14-Vicent Sendra
15-Maria Alemany
16-Lucia Sendra
17-Joan Garcia

D’altra banda, Esquerra Pego també informava que ahir, “en un dia tan simbòlic com el 14 d’abril (80é aniversari de la proclamació de la república)” una representació del partit van acudir “com cada any”, a portar un ram de flors “al monument als republicans del cementeri municipal”. Així mateix, s’assenyalava des de la formació republicana que en aquest 2011 Pego Esquerra Pego “arribem al 14 d’abril, celebrant que hem aconseguit que Aquilino Barrachina tinga un carrer a Pego” i avancen que “el pròxim objectiu i el nostre compromís és que quant s’obriguen els carrers de Benitubes, la resta de regidors que varen ser afusellats com Barrachina, tinguen també un carrer amb el seu nom“, afirmaven des d’Esquerra-Pego.
618 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!