Carlos Pascual ha ingressat aquest matí a la presó

L´exalcalde del municipi s´ha desplaçat aquest matí a Picassent. Tot i que els seus seguidors volien acompanyar-lo, Pascual ha decidit anar-hi sol. Ell els ha demanat que el visiten d´ací a un temps. La defensa continua pendent de l´empar i l´indult demanats. Han passat quasi sis mesos des que el Tribunal Suprem ratificara la sentència de la Marjal i condemnara Pascual a sis anys de presó i altres tants d’inhabilitació per danys mediambientals i agressió a funcionari públic, uns fets que es van produir entre el 1996 i el 1998. Sis mesos de recursos davant de tribunals i armes legals amb l’objectiu de retardar una entrada a la presó que aquest matí es feia efectiva. Segons les fonts consultades pels diaris Las Provincias i Levante d´Alacant Pascual ha entrat aquest matí a Picassent sol.

Els seus seguidors han mostrat la intenció al llarg dels últims dies d’acompanyar-lo, en autobús o en cotxes particulars, com a mostra de suport. No obstant, Pascual ha triat la soledat per a traspassar la porta de la presó i complir la pena imposada per l’Audiència d’Alacant i ratificada pel Tribunal Suprem. Pascual prefereix, segons apunta Las Provincias, que una vegada ja estiga en la presó els seus amics vagen a veure´l.

L’advocat de Carlos Pascual, Fernando Gil, va assegurar ahir al Levante d´Alacant, que si s’admet el recurs d’empar -que podria resoldre’s en uns mesos- l’exalcalde eixiria de presó. Així mateix, si el Govern li concedira l´indult també podria eixir en llibertat. Encara que resoldre esta darrera petició podria tardar «més temps», va apuntar ahir Gil.410 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!