ALMA aconseguix doblar les donacions de material escolar

El que ha permès que enguany el que s’ha recol·lectat en la campanya solidària de recollida de material escolar s’haja pogut donar a dos col·legis, Rosalia Bondia (que repetix) i Ambra. Dos centres que, segons ALMA, presenten un major nombre d’alumnes amb dificultats econòmiques. Des de la regidoria d’Educació i les direccions de les dos escoles s’ha valorat molt positivament esta iniciativa solidària d’ALMA.
El matí de dijous, a la seu d’ALMA, al carrer Llavador nº5, es va procedir al lliurament del material escolar aconseguit durant la campanya solidària de recollida de material escolar impulsada per ALMA durant tot el mes de setembre. Enguany, anunciava Luxi Argüello, presidenta de l’associació, s’ha doblat el nombre de material recol·lectat. Això ha permès que l’associació Pro-infància haja pogut dividir en dos allò recol·lectat i distribuir-ho entre dos centres escolars, Rosalia Bondia i Ambra, ampliant així l’ajuda inicial. I és que l’any passat només es va poder beneficiar d’esta campanya Rosalia Bondia.
La campanya solidària de recollida de material escolar, explicava Luxi Argüello, té com a objectiu final «formar un banc de material escolar i beques». En què consistix? Detallava Argüello que es comportaria com un banc d’aliments. Així, «durant tot l’any es recol·lectaria material escolar […] perquè cap xiquet no haja de patir davant l’inici de curs ja que pot començar el curs amb material nou».
El regidor d’Educació, José Merí, va estar present en eixa donació i va valorar «molt positivament» la iniciativa d’ALMA i es va comprometre a continuar donant tot el suport municipal possible. Avançava Merí que s’està en converses amb l’associació per a poder col·laborar en la creació d’una ludoteca.
La directora d’Ambra, Irene Escrivà, ressaltava el treball que realitza ALMA des de fa molt de temps donant suport a les escoles. Assegurava que «ajuda molt. Fa una tasca humanitària, solidària, i d’ajudar a totes les famílies que ho necessiten molt gran i que deuria de conèixer-se més».

Des del col·legi Rosalia Bondia, la seua directora Serafina Cabrera, agraïa per segon any consecutiu la donació perquè esta «facilita als xiquets que puguen accedir i tinguen una cosa tan bàsica com és el material escolar per a desenvolupar la seua feina a l’escola».
425 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!