Al•legació de Pego a les obres per portar el gas ciutat


El projecte que enviarà gas ciutat des d’una planta ubicada prop de la desembocadura del riu Molinell, també contempla un ramal per a Pego. Tot i estar d’acord amb el projecte; des de l’Ajuntament s’ha realitzat una al•legació a aquesta obra perquè travessa camps de tarongers i no contempla abastir les urbanitzacions del municipi.

Les obres de la planta gasificadora a la desembocadura del riu Molinell, que pretén comprimir el gas per a enviar-lo a les Illes Balears, també contempla en el seu projecte un ramal que permetrà a Pego, junt a Dénia, ser les primeres poblacions de la Marina Alta que disposaran del gas ciutat. No obstant, ningú ha consultat amb l’Ajuntament per on deu passar la canonada. Es més, els propietaris afectats tampoc estan assabentats dels treballs i per això des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pego, encapçalada pel nacionalista Pau Folqués va presentar ahir una al•legació al projecte per a guanyar temps i poder introduir modificacions al mateix.

Medi ambient pretén utilitzar les infraestructures ja fetes com el camí vell de Dénia o el carril bici en compte dels bancals que és el previst per l’empresa. Això evitaria fer expropiacions i molestar els llauradors.

Esta no es la única deficiència detectada des de l’Ajuntament, ja que el projecte tampoc contempla donar servei a les urbanitzacions pegolines, des de les consolidades, com Monte Pego, passant per les que estan en vies d’execució com Penya Roja o les ja aprovades com el Pego Golf.
415 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!