Sentència favorable a l´Ajuntament de Pego


Dilluns el consistori va tenir constància d’una sentència que li ha estat favorable. La reclamació interposada a l´Ajuntament és respecte d’una sèrie de despeses en obres que haurien tingut lloc a la Marjal durant el govern de Carlos Pascual. L’empresa encarregada de la neteja de rius i sèquies del parc natural demanava al consistori 67 milions de pessetes.

Dilluns l´Ajuntament de Pego va tenir constància d’haver guanyat una sentència que havien tramitat des del jutjat del contenciós administratiu. Aquest auto fa referència a la reclamació que tenia el consistori respecte d’una sèrie de despeses per obres a la Marjal Pego-Oliva. L’empresa encarregada de netejar els rius i les sèquies del parc natural li demanaven a l´Ajuntament de Pego 67 milions de pessetes.

Dins les despeses comunes de l´Ajuntament ja s’inclouen les relatives a aquest concepte de neteja. Per tant, davant d’aquesta irregularitat en la demanda, el consistori es va negar a pagar la quantitat reclamada si l’empresa en qüestió no presentava els justificants corresponents. Davant la falta de proves per part de l’empresa l´Ajuntament es va veure obligat a presentar una denúncia que els ha donat la raó.

L’actual equip de govern de l´Ajuntament de Pego, format per populars, socialistes i nacionalistes, ha hagut de fer front al pagament de nombrosos deutes que va deixar en herència l’anterior govern municipal, encapçalat per Carlos Pascual. Si les empreses demostren que han fet la seua feina , l´Ajuntament tindrà l’obligació de pagar el que li corresponga, però no sempre les empreses juguen net, segons declaracions del popular Carmelo Ortolà.

492 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!