Terra de Retrobament en marxa


Un any més s’han reprès els viatges de mallorquins cap a la Marina Alta. Aquestes estades turístiques a la comarca són possibles gràcies a la relació establerta entre Pego i altres pobles de la Marina Alta amb les institucions locals i el consell insular de Mallorca.

Un any més Terra de Retrobament, com és anomenada, la Marina Alta pels mallorquins obri les seues portes a les visites que fan els veïns insulars. Aquests viatges són fruit de la col•laboració entre el Consell Insular de Mallorca i les seues institucions locals amb alguns dels pobles que conformen la Marina Alta.

En una primera fase, que durarà fins a juny, la previsió realitzada apunta a què unes 1.000 persones recorreran Pego, les Valls i altres localitats de la nostra comarca. El proper viatge està previst per al 6 d’abril.

Vista la resposta que ha tingut en edicions anteriors Terra de Retrobament, enguany el projecte s’ha vist consolidat i és per això que ha augmentat el nombre de municipis que integren Terra de Retrobament, oferint als visitants una millor i més àmplia oferta d’excursions i serveis.

Des de Pego aquesta col•laboració amb el Govern Balear es viu positivament, perquè és una manera de estar presents a les Illes Balears, tot i que l’objectiu del municipi no és sols eixe, sinó el fet de tenir presència, tant a Mallorca com a la resta del País Valencià, amb una oferta interior vàlida i seriosa.


Dins el mercat turístic la competència cada vegada és més ferotge, és per això que els viatges des de la Marina Alta cap a Mallorca, tot i que si que s’han contemplat, de moment, no són possible. No existeix cap touroperador que vegi possible treure endavant projectes de tornada a Terra de Retrobament.

Però la competència turística no només no fa possible els viatges des de la Marina cap a Mallorca, sinó que també implica que l’oferta de Terra de Retrobament s´haja de millorar any rere any, perquè ciutats com València o Alacant, són dos punts d’arribada molt demandats pels mallorquins. Tot i això la Marina Alta segueix sent un punt d’arribada a la península important.

533 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!