Agricultores de la Vega (SAV) inicia la prestació del servei de recollida de residus a Pego

Es compleix així el que es va avançar en el plenari de novembre, després d’haver-se signat el contracte amb la finalment empresa guanyadora del concurs d’adjudicació, que a partir del 2 de desembre, començaria esta a prestar el servei.
Este matí hem pogut veure un vehicle agranadora netejava pel polígon de l’entrada d’Oliva amb el color taronja com a distintiu i les sigles SAV que corresponen a Sociedad Anònima, Agricultores de la Vega. Com este exemple segur que hi hagut més, amb algun camió o alguns treballadors de la neteja viària. Tot junt ens indica que s’ha complit el que es va avançar en el plenari de novembre per part de l’alcalde, Enrique Moll, que el 2 de desembre s’iniciaria el nou servei de fem. Una data que s’acordava el 6 de novembre, dia en què es duia a terme la signatura del contracte amb S.A. Agricultores de la Vega.

Des de la regidoria de Residus Sòlids se’ns ha traslladat a la setmana vinent per a poder començar a valorar l’eficiència del servei.

El procés d’adjudicació definitiva per la concessió del contracte del servei de recollida i transport de residus a Pego ha estat més llarg del que ningú pensava. Recordem que va haver de ser el Tribunal Central de Recursos Contractuals qui resolguera els entrebancs que van anar sorgint pel camí. En l’últim pas este tribunal va resoldre excloure l’empresa millor valorada de les quatre presentades, CESPA, arrel d’un recurs presentat per la segona empresa millor valorada, Sociedad Anónima Agricultores de la Vega de Valencia.

Esta resolució del Tribunal duia a què el Comitè d’Experts es tornara a reunir per a reavaluar les tres empreses que quedaven en el procés. El resultat donava la millor puntuació a Agricultores de la Vega (97,74 punts) front a 81,86 de SAPESA i 80 punts de Tarancón.


531 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!