Relleu en la directiva de l’Associació de Diabètics de Pego i Comarca

Fernando Marco, Cristina Siscar, Rosa Carmen Pérez i Mª Carmen Fernández, president, secretària, vicepresidenta i tresorera, respectivament, deixen enrere una dècada dedicada a l’associació de persones amb diabetis. Deixen el testimoni a nous actors i actrius que, asseguren, imprimiran un altre caràcter al col·lectiu.

Pocs minuts passaven de les 12 del migdia de hui quan l’Associació de Diabètics de Pego i Comarca ha publicat a la seua pàgina de facebook que comença un nou cicle. L’anterior directiva, formada per Fernando Marco, president; Cristina Siscar, secretària; Rosa Carmen Pérez, vicepresidenta i Mª Carmen Fernández, tresorera, posen punt i final a una dècada dedicada amb intensitat a l’associació i ha estat hui quan han decidit fer públic que cedixen el testimoni a companys i companyes del col·lectiu.

«Han estat molts anys d’intens i emocionant treball, convertint-nos en una referència solvent entre les associacions de diabetis a la Comunitat Valenciana, sent degana a la comarca», expliquen en la seua nota de comiat, impregnada de sentiments trobats.

La directiva eixint declara que ha estat ahí «per a tothom» i ho ha estat, per als moments negatius i per als positius. D’esta segona part es quedem amb els viatges, els esdeveniments diversos, les commemoracions, les xerrades, els dinars i un llarg etc. d’activitats.

Confessen Fernando, Cristina, Rosa Carmen i Mª Carmen que treballar per a la gent que forma l’Associació de Diabètics de Pego i Comarca «ha estat tot un plaer i per això abans de cedir el testimoni i anar-nos volem acomiadar-nos de tots vosaltres».

No amaguen que «ens fa una mica de tristesa haver de deixar-vos però creiem que hem complert un cicle i perquè tot seguisca funcionant és bo que aparega gent amb idees noves que afronte els nous reptes que estan per arribar». És per això que donen la benvinguda a la nova junta directiva que «a partir de hui agafen el timó de l’associació, però també de la pàgina de facebook i de la pàgina web».

De moment podem avançar-vos que el nou president de l’Associació de Diabètics de Pego i Comarca serà Pep Sendra, més conegut com a Marinero. Amb ell també estarà Maruja Bay i Marian Sendra. Podreu saber moltes més sobre esta nova directiva dijous, de 21 a 22 hores, al programa de Ràdio Pego, Pego, París i Londres.

1492 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!