Pilota i Ciclisme a Pego el cap de setmana

A més dels tradicionals partits de futbol i bàsquet, aquest cap de setmana Pego acull la primera partida de pilota de la temporada que a més enfronta als dos equips pegolins que s’hi dediquen. Serà el dissabte a les 4 de la vesprada al carrer Pere Sala. I diumenge tota l’atenció estarà en la IX etapa de la XXII Volta Ciclista a la Marina amb meta d’eixida i arribada a Pego. I també diumenge al Camp de Tir del Miserà gran tirà de Coloms a Braç. La pilota torna a Pego aquest dissabte. L’èxit dels pegolins en l’edició anterior ha fet que tornen amb ganes al campionat de raspall de la 3a Categoria B en el Grup C. Enguany tenen ganes de millorar els seus resultats. Per a mesurar les seues forces res millor que enfrontar-se entre ells. Potser ha sigut l’atzar però en aquesta primera partida els pegolins es veuran les cares al C/ Pere Sala a les 4 de la vesprada per a donar un bon espectacle als veïns i veïnes del poble. Pego contra Uxola-Pego.

Altres municipis que participen en aquest campionat són Daimús, Oliva, Real de Gandia o Gandia. Durant 7 ó 8 caps de setmana els veïns i veïnes del Pere Sala hauran de llevar, per unes hores, els cotxes de la via per tal de poder jugar-se les diferents partides que es disputaran a Pego, un destorb que el regidor d’esports, Joan Carles Cambrils reconeix i agraeix l’esforç dels afectats perquè es puga veure “un bon espectacle esportiu”.

El diumenge de matí, a les 10, el gran esdeveniment de la jornada és la IX etapa de la XXII edició de la Volta Ciclista a la Marina, una volta que torna a Pego després d’un temps de descans. Ho amb un circuit de 22 quilòmetres que ix de Pego i acaba a Pego, més concretament a la Plaça del Mercat, punt neuràlgic de la competició, com indicava el regidor d’esports. A les 9 del matí al teatre municipal es realitzaran les inscripcions per a poder participar i a les 10 començarà l’etapa amb el següent recorregut: Avinguda de València, Carretera d’Oliva, encreuament de la Marjal per a enfilar la carretera del Ràfol d’Almúnia, Ràfol d’Almúnia, Sagra, entrada de nou a Pego pel Convent del Franciscans, C/ Murla, Avinguda Fontilles, C/ Sant Rafel, Plaça del Mercat.

El circuit tancat Pego-Pego, consta de 22 quilòmetres, com ja s’ha indicat s’haurà de recórrer tres vegades, el que fa un total de 66 quilòmetres d’etapa. Recorda Cambrils que aquesta XXII edició de la Volta Ciclista a la Marina té a un pegolí en la presidència de l’organització, Vicent Estruch. Des de Pego també arriba el recolzament del “Club Ciclista Xe que Vaig” que col•laborarà en l’organització del desenvolupament de l’etapa, tot i això també seran benvingudes totes aquelles persones que voluntàriament vullguen col•laborar en la seguretat de l’esdeveniment, assegura Cambrils.

Abans de passar a repassar els partits de futbol i bàsquet previstos per a aquest cap de setmana, recordar que el diumenge 24 també tindrà lloc la gran tirà de coloms a braç. La cita per als caçadors és al camp de tir del Miserà a partir de les 10 del matí. El director d’aquest tir serà Alejos Fillol Lloret. El dissabte a les 8’30 de la nit es realitzarà la subhastaran de paletes al Club de Caçadors.


I ara sí, PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

A CASA

Dissabte, 23 de febrer.

Camp del Cervantes
11:00 h. Infantil “A” del Pego CF contra el del UD Altea “A”
12:15 h. Cadet del Pego CF contra el del UD Altea “A”
16:00 h. Juvenil “B” del Pego CF – Piles CF

Camp del Pujol

I també al llarg del matí es jugarà una nova jornada del campionat de futbol set local en les seues dues modalitats de benjamins i alevins.


FORA DE CASA

Dissabte, 23 de febrer.

Els Benjamins i Alevins se’n van a jugar pel mati a Dènia, contra els respectius del FB Dènia “A”, partits que es jugaran al Camp del Rodat, a les 09:30 i 10:30 respectivament.

L’Infantil “B” es desplaçarà a Benidorm a jugar contra del Benidorm CD “C”, al Polisportiu del Racó de Loix, a les 15:30 h .

Diumenge, 24 de febrer.

16:00 h. Polígon Municipal de Benifaió: Juvenils del CD Benifaió contra Juvenil A del Pego CF
12:00 h. Polígon Municipal de Piles: CD Piles – Pego CF “B”

16:30 h. Camp “La Murta” de Xàtiva

CD Olímpic – Pego CF


BÀSQUET
JORNADA DISSETENA

Les xiques són les que jugaren en casa, al Pavelló Ausiàs March.

Júnior femení: dissabte 23, 18:00 h.
CB Pego – Picken Claret “A”

Sènior femení: dissabte 23, 20:00 h.
CB Pego – CB Calp

I els xics fora de casa.

Sènior masculí: diumenge 24, 17:00 h
Dénia BC “B” – CB Pego

Júnior masculí: dissabte 23, 18:00 h
Salesians d’Alacant – CB Pego


També el dissabte pel matí al Pavelló tindrà lloc una nova jornada del Campionat de Bàsquet Escolar Comarcal que enfrontarà a:
09:15 h. Benjamins del CB Pego A contra el del Calp B.
10:15 h. Aleví femení del Pego A contra el de Teulada.

Després el Pavelló quedarà a disposició de la Federació que concentra aquí a les seues seleccions d’Alevins femenina i masculina.

742 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!