Període de matriculació de l’escola infantil ‘La Trilladora’, del 4 al 14 de maig

Coincideix en el període de la resta d’escoles de la localitat i ve marcat per la Conselleria d’Educació. Enguany l’Escola Infantil compta amb dos unitats més que permetran donar servei a 74 alumnes de 0 a 3 anys.
La setmana passada informàvem que l’Ajuntament de Pego ja està remetent tota la documentació necessària per a facilitar la sol•licitud de matrícula als que en el curs que ve, 2010 – 2011, s’inicien en primària o infantil. El període de matriculació tant per a les escoles de primària del municipi com per l’escola infantil, és del 4 al 14 de maig, en cada centre docent.

Els pares i les mares dels xiquets i xiquetes nascuts entre 2008 i 2010 rebran en estos dies, una carta on s’adjunta el calendari de matriculació, tota la documentació que han d’aportar per a matricular els seus fills i filles i els criteris de baremació, com explicava la regidora d’Educació, Elvira Ciurana.

Avisava Ciurana de com d’important és revisar l’adreça, ja que les dades per a enviar les cartes es consulten al padró municipal i si hi ha canvi d’adreça i aquest no es notifica, la carta podria no arribar mai a la seua destinació i crear-se així una falta d’informació.

D’altra banda, recordava la regidora d’Educació que el proper curs ja estaran actives les dos noves unitats, executades amb els diners del Pla E, que permetran ampliar el nombre de matriculacions per a l’Escola Infantil ‘La Trilladora’ de 41 a 74 alumnes. Amb aquesta ampliació el centre passa a tenir 5 aules: una per a alumnes de 0 a 1 anys; dos per alumnes de 1 a 2 anys i dos aules per a alumnes de 2 a 3 anys.

448 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!