Obrint Pas en acústic no defrauda

El Teatre Municipal estava ple la nit de divendres per la nit per a assistir al concert organitzat per la filà capitana mora 2010, Al-Hagamba-Muza. Pere Joan Pons, Salvador i Josep Bolufer, els dos primers membres de La Gossa Sorda, van col•laborar en algunes de les cançons oferides pels valencians.
El Teatre Municipal de Pego es va omplir la nit de divendres per a rebre l’actuació en acústic d’Obrint Pas, el grup valencià de mestissatge més internacional. Aquest nou format que naixia per causalitat durant el descans pres per la formació, ha funcionat des del seu inicis i ha permès donar nova sonoritat a cançons de sempre i d’ara. Quatre membres del grup en l’escenari: Xavi Sarrià, a les veus i la guitarra; Robert Fernández a la guitarra; Miquel Gironés al caixó flamenc, a les veus i a la dolçaina, Miquel Ramos a les veus i Jaume Guerra al contrabaix.

Durant el concert, organitzat per la filà capitana mora 2010, Al-Hagamba-Muza i Suport Produccions, quedà clara l’estima del grup per Pego i la seua gent. En una de les introduccions, Miquel Gironés apuntava que “Pego és una poble on hem parat moltes vegades des de fa molts anys i que ens agrada per moltes i moltíssimes coses, per molts amics que tenim, com la gent de La Gossa (Sorda); però també, a mi m’agrada especialment per la riquesa dialèctica. Hi ha paraules que vaig ensenyant-me cada vegada que vinc a Pego, no? Com sonoro, borrante, despertino… I este matí he parat atenció i clar, Al-Hagamba-Muza… és la gamba en maionesa!”.

Cap al final del concert Pere Joan Pons, dolçaina i Salvador i Josep Bolufer, percussió, els dos primers membres de La Gossa Sorda, van ser convidats a tocar amb Obrint Pas en acústic, cançons com Homenatge a Teresa, El Cant dels Maulets o la Muixeranga.

536 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!