El Preferent del Pego CF torna a caure a casa

El gol ha tornat a fallar en un partit al Cervantes, que ha decebut l’entrenador, Carlos Gimeno, qui admetia que “ha faltat futbol, en definitiva”, en aquest partit. El Juvenil també perdia, però remuntant un 0 a 3 en contra per a quasi empatar. En bàsquet, el sènior masculí guanyava a casa.
PARTITS DEL CAP DE SETMANA
FUTBOL

0 a 3 quedava el Pego de Preferent al Cervantes i amb aquest resultat es consolidava el fet que els rogets no aconsegueixen guanyar en casa en el que va de segona ronda. Un fet estrany, però possible, com és el cas. Per a l’entrenador, Carlos Gimeno, es tracta “d’un handicap que tenim i que hem de seguir millorant”. Després d’aquesta afirmació, el tècnic roget no es mossegava la llengua a l’hora de qualificar el joc de l’equip el diumenge al Cervantes: “Crec que hui ha sigut la pitjor primera part des què estic jo ací. Crec que ens ha faltat tot, actitud, ganes, futbol en definitiva i per tant crec que el 0 a 3 és just”.

Reiterava Gimeno que en el darrer partit el Pego no ha estat bé i no buscava excuses per disculpar la plantilla. A més, reconeixia que l’equip “no està bé anímicament”.

Els tres gols de l’adversari, el Tavernes, venien en la primera part i tot i que en la segona el Pego CF va millorar el seu joc i va tenir opcions de marcar, aquestes no es van acabar transformant, el que va deixar invariable el marcador.

El futur és incert, tot i que el Pego CF, no tira la tovallola i lluitarà per continuar en la categoria. Gimeno admetia que aquesta categoria està molt igualada “i dóna igual contra qui jugues, perquè sempre et compliques la vida”. Així mateix, afirmava que el partit de diumenge era un partit “important que si l’hagueren guanyat haguérem pegat un botet i haguérem mirat acabar la temporada bé”.

Passem a parlar del Juvenil, que lamentablement també perdia al Cervantes, 2 a 3, front al Vilajoiosa. Els gols rogets els marcaren Jimi i German. Aquesta derrota, però, no sabia tan amarga com l’anterior, ja que el Juvenil quasi aconsegueix l’empat. José Luis ‘Canari’ admetia que “pareixia que en el 0 a 3 en la segona part del partit ens farien 5 ó 6 gols, però l’equip ha fet el canvi i ha millorat i fins a última hora hem estat a punt de fer l’empat”, el que per a ‘Canari’ era un signe “d’entrega dels jugadors”.

El tècnic de Juvenil remarcava que “la diferència en la classificació és evident” el que es reflecteix en l’agilitat d’uns i d’altres a l’hora d’apropar-se a la porteria i fer gol. “Ells han arribat dos voltes i ens han fet dos gols i a nosaltres ens costa molt fer un gol”. El Juvenil en la segona part del partit va complir les expectatives del seu entrenador i va donar la sensació de què vol alguna cosa.

Els quatre encontres que té marcats en l’agenda el Juvenil de Pego CF són vitals per a mantenir-se on estan. Eixa és una de les explicacions als estranys canvis que realitzar Canari durant el partit d’aquest cap de setmana passat i és que l’acumulació de targetes pot fer minvar vitalitat a l’equip en els propers xocs. Petit Florida, San Blas, Elda i Polop; “entre els quatre ens hem de jugar una plaça de descens, però jo trobe –confessava el tècnic roget- que si juguem en este ímpetu i l’afició continua recolzant-nos i animant-nos així, ens dóna un plus per a continuar així”.