Obertura del període d´inscripcions dels cursos de natació de la piscina coberta

Demà, 14 de desembre, s´inicia el període d´inscripcions per a cursos de natació de la piscina coberta municipal. La duració del curs és opcional, ja que es pot optar per mensual, anual o trimestral, amb un, dos o tres dies per setmana, depenent de la durabilitat. Per a obrir un grup, com a mínim, hauran d´haver 7 persones.

Després de dos mesos de funcionament, d´haver-se concedit l´adjudicació de la gestió de la piscina coberta, i d´estar aprovats per plenari els preus d´accés i cursos de la instal•lació esportiva, aquesta presenta els horaris i les possibilitats que els usuaris tenen. A partir de demà, 14 de desembre, s´inicia el procés d´inscripció i matriculació, que estarà obert de dilluns a divendres de 10.00h a 14.00h del matí i de 16.00h a 20.00h de la vesprada.

Diverses són les opcions a les que pot accedir el públic. Cursos de temporada o trimestrals simplement de natació o d´aquagym. A més, també s´impartiran cursos de prepart- postpart, i terapèutics. Els cursos estan dividits per edats, així les coses, tant bebés com xiquets, adults i jubilats podran rebre classes de dos o tres dies a la setmana sí opten per un curset trimestral.

L´horari d´obertura de la piscina coberta fins al 9 de gener seguirà de 10.00h a 20.00h de la vesprada. A partir del 10 de gener de 2007 de dilluns a divendres la instal•lació romandrà oberta de 8.00h del matí a 22.00h de la nit. Dissabte de 10 del matí a 20.00h de la vesprada i el diumenge de 10.00h del matí a 14.00h del migdia.

En el pagament, s´inclou una matrícula de 20 euros, la vigència de la qual es perdrà si l´usuari està de baixa més de 4 mesos. La forma de pagament estableix que la matrícula i el curset es pagaran en metàl•lic a la mateixa instal•lació esportiva.

Per a obrir un grup, com a mínim, hauran d´haver 7 persones, en cas contrari s´agruparan en altres horaris se´ls tornara l´import. Una vegada començat el curs no es podrà canviar de grup fins que s´acabe, ni demanar la devolució si no es vol continuar. Per a més informació els interessat i les interessades es poden apropar a la mateixa instal•lació esportiva per consultar els detalls dels horaris i cursos oferts.
526 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!