Noves Generacions del PP de Pego donarà el material escolar arreplegat a Càrites

S’emmarca dins la campanya ‘Plenem motxilles d’esperança’. Esta serà l’entitat encarregada de repartir eixe material «entre aquelles famílies més necessitades del poble», expliquen des de PP de Pego en una publicació a les xarxes socials.

Des del 3 de setembre fins a hui les noves generacions del PP de Pego han estat recollint material escolar dins la campanya ‘Plenem motxilles d’esperança’. Una campanya que encetava el PP de la Comunitat Valenciana i a la que s’adheria la formació pegolina adaptant la campanya a les característiques del municipi.

Durant el temps que ha durat ‘Plenem motxilles d’esperança’ la gent ha deixat al carrer Sant Agustí nº12 material com estoigs amb llapisses de color, llibretes, carpetes i alguna motxilla.

Tot el material escolar Noves Generacions del PP el donarà a Càrites Pego que serà l’entitat encarregada de repartir-lo a «aquelles famílies més necessitades del nostre poble», expliquen a les xarxes socials mentre donen les gràcies a totes aquelles persones que han donat i que han demostrar, asseguren, que Pego «és un poble compromès i solidari».

1211 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!