Creama oferix tres cursos que s’impartixen ininterrompudament

Els cursos són: ‘Aprèn a navegar per internet’, ‘Carta de presentació i currículum vítae’ i ‘Recerca d’ocupació per internet’. Per a inscriure’s, les persones interessades poden telefonar a Creama Pego, al 965571255

El temps és or i és per això que des de Creama Pego oferixen diferents cursos gratuïts de manera ininterrompuda, tots ells amb la intenció d’ajudar a millorar les possibilitats de trobar feina de les persones que en busquen.

Dos dels tres cursos que actualment s’oferixen tenen les noves tecnologies com a protagonistes. D’una banda, ‘Aprèn a navegar per internet’ té com a objectiu fer arribar l’ús d’Internet a totes aquelles persones que encara no han tingut l’oportunitat d’accedir a ell. I ho fa començant des del principi, és a dir, explicant-los l’ús del ratolí, que és el navegador, per a què serveixen els cercadors a Internet, com escriure i enviar els primers correus electrònics, com comprar per internet o com consultar els diferents mitjans de comunicació per la xarxa. També s’explica com accedir i operar amb la banca electrònica i l’ètica i seguretat de la xarxa.

L’altre curs que té com a base les Noves Tecnologies és ‘Recerca d’ocupació per internet’, una acció formativa que té com a objectiu mostrar, a aquelles persones que busquen feina, com fer ús dels portals d’ocupació que hi ha a internet per optimitzar la recerca de feina.

El tercer curs és més clàssic, però, no menys important, ‘Carta de presentació i curriculum vitae’ i és que este últim és una de les principals eines de venda personal en els processos de recerca de feina. És un document de presentació en el qual es recullen dades personals, formatives, d’experiència i de competències, i que permet un primer contacte amb les organitzacions on s’aspira a treballar. D’esta manera, cal tenir en compte que la qualitat del currículum i la imatge que amb ell es projecta pot influir en el futur professional. La Carta de presentació és una eina lligada al currículum. Es tracta d’un document concís i formal, que té com a missió introduir breument la candidatura, tot destacant els aspectes més rellevants de la persona en funció del lloc de treball, i aconseguir despertar interès cap al currículum.

Creama Pego complementa este tipus de tallers i cursos amb d’altres com els que s’impartiran l’1 i el 8 d’octubre, ‘Imatge personal en el comerç‘ que s’inclou en el segon cicle de comerç de la Marina Alta que coordina AFIC-CREAMA. Estos cursos, 8 en total a la comarca que es realitzen en diferents poblacions, estan patrocinats per la Diputació d’Alacant i organitzats per FACPYME.

Un altre perfil d’usuari i usuària dels cursos de Creama Pego és el que necessita el carnet de manipulació de plaguicides. Uns carnets necessaris per a treballar amb productes destinats a tractar plantes o arbres. Les properes cites per a ells i elles són el 3 i el 17 d’octubre de 15 a 19.30h, quan està previst que es realitzen dos nous cursos de plaguicides bàsics.

1570 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!