Noves bústies per als grups polítics municipals a l’Ajuntament de Pego

La setmana passada, els i les portaveus dels cinc partits que conformen la corporació municipal de l’Ajuntament de Pego, van rebre les claus de les noves bústies que s’han instal·lat a la planta baixa del consistori, al costat de l’ascensor, perquè puguen rebre correus ordinaris o també escrits particulars que puga dirigir-los part de la ciutadania.

Des de dijous passat, els grups polítics de la corporació municipal disposen de bústies individualitzades a la planta baixa de l’Ajuntament de Pego. Fins ara hi havia uns casellers dirigits als diferents regidors i regidores de la corporació municipal a la sala on es realitzen les Juntes de Govern de l’Ajuntament de Pego, situada a la tercera planta de l’edifici. No obstant això, estos casellers feia temps que estaven en desús. Tenint en compte que l’article 17 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals indica que «Tots els Regidors de la Corporació disposaran en la Casa Consistorial d’una bústia per a la correspondència oficial interior i la de procedència externa», la regidora de Participació Ciutadana va decidir habilitar diferents bústies per als grups polítics en un lloc més accessible perquè tothom puga remetre documentació als distints grups amb representació al municipi.
p_20161107_091203

La setmana passada els i les portaveus dels cinc grups polítics que conformen la corporació municipal van rebre les claus de les noves bústies que hi ha instal·lades, discretament, a la planta baixa del consistori, a l’entrada de l’ascensor. Cada bústia té el logotip o el nom de cada formació política.


p1290294p1290292p1290291p1290293p1290290

1273 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!