Arranca la 1ª lliga local de natació a Pego

Ho va fer dissabte passat a la piscina coberta, de 16 a 19h., un complement a la lliga comarcal del CEMA que es disputarà a Pego el proper dissabte 26 de novembre.

capturaPego compta amb una nova lliga esportiva. Dissabte passat, 5 de novembre, va arrancar, a la piscina coberta, la 1ª lliga local de natació impulsada per GRE Natació Pego. Esta nova lliga constarà amb sis dies de competició que s’alternaran amb les classes de natació i la competició comarcal que organitza el CEMA.

Sis són les modalitats en què es competix en la 1ª lliga local de natació de Pego: crol, esquena, braça, papallona, relleus i estils. Normalment les proves es disputaran de 16 a 19 hores a la piscina coberta.

lliga-local-natacio-3La 1ª lliga local de natació va debutar dissabte passat, però el següent repte és comarcal, ja que la piscina coberta de Pego rep la primera prova de la competició comarcal de natació del CEMA el proper dissabte 26 de novembre.

Les dates de les properes proves de la Lliga Local de Natació són: 21 de gener, 11 de febrer, 1 d’abril, 6 de maig i 21 de juny. Esta última prova es realitzarà dins la setmana de la Fira i serà, per tant, la cloenda i el moment de lliurar els premis.


En la Lliga Comarcal de Natació els nadadors/es competixen en les modalitats crol i esquena i ho faran en les següents dates:

– A Pego, dissabte 26 de novembre.
– A Ondara, dissabte 17 de desembre.
– A Benissa, diumenge 5 de març.
– A Benitatxell, dissabte 20 de maig.

1634 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!