La Confraria del Santíssim Ecce-Homo organitza un festival per a recaptar fons amb la finalitat de completar el finançament de la restauració de la cúpula de la capella

El Festival tindrà lloc dissabte 19 de novembre al teatre municipal. En ell actuaran, desinteressadament, artistes locals i també un grup flamenc de Madrid. El donatiu serà de 5€. La iniciativa és la primera d’una sèrie d’actes que venen motivats perquè, tot i la subvenció concedida per la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Pego, l’import «no cobreix la totalitat del projecte de restauració i la confraria no té fons suficients per a sufragar les despeses que no cobreix la subvenció».

not6021_5La Confraria del Santíssim Ecce-Homo de Pego junt amb el grup de Gent Jove del Santíssim Ecce-Homo i la col·laboració de l’Ajuntament de Pego, han organitzat un festival que tindrà lloc el proper dissabte, 19 de novembre, amb la intenció de recaptar fons per a restaurar la cúpula de la Capella del Santíssim Ecce-Homo. Explica el president de la Confraria, Carlos Company, que esta iniciativa ve motiva perquè, tot i la subvenció concedida per la Diputació d’Alacant 65.000€ i l’Ajuntament de Pego 5.900€, la suma d’eixe import, 70.900€, «no cobreix la totalitat del projecte de restauració i la confraria no té fons suficients per a sufragar les despeses que no cobreix la subvenció».

Per això ha preparat una sèrie d’actes per a recaptar fons que s’inicia el proper dissabte, 19 de novembre, amb un festival divers que reunix artistes locals, principalment. L’acte es durà a terme al teatre municipal a les 20:15 hores i, com hem dit, actuaran artistes locals i un grup de flamenc vingut expressament des de Madrid. Esta combinació permetrà que l’espectacle siga variat, ja que entre el repertori barrejarà música clàssica, moderna i d’autor, balls flamencs, llatins i moderns, sense oblidar l’humor, que tanta falta fa en estos dies.

14650051_10207324104409570_3743934318327514098_nDesinteressadament actuaran, a fi de recaptar fons per a la restauració de la teulada de la cúpula de la capella de l’Ecce-Homo, els pianistes David Ortolà, José Pascual i Claudia Ortolà, els cantants Paco Oncina (Cadell) i Jaume Ginestar, els trompetistes Rafael Cardona i Víctor Esteve, l’acadèmia de ball d’Eva i Carlos, la parella de ball llatí Raquel i Agustin, l’acadèmia de ball d’Analia, l’humor estarà a càrrec de “Grup Patinet”, el grup de flamenc “Desafio Flamenco” i “Los Niños Cantores”.

El donatiu és de 5€ i les entrades es poden arreplegar en la sagristia de la capella de l’Ecce-Homo, en la Casa de Cultura, en la botiga de roba de Minimenuts i en la farmàcia d’Ignacio Pascual.

 

1867 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!