Fortes previsions sanitàries per a la nit de Carnestoltes

Comença el compte enrere per a Carnestoltes, i amb ell els preparatius perquè durant la nit del dissabte 25 de febrer no hi haja greus incidents. Amb aquesta finalitat el dimarts de matí es van reunir a l’Ajuntament de Pego la Junta Sanitària Local.

Aquesta junta està composada per l’Alcalde i responsable de Sanitat al municipi, el popular Carmelo Ortolà, la Directora del Centre de Salut de Pego, Merche Sanz, com a delegada de l’àrea 12 de Salut, Lúcia Lloret, presidenta de l’Associació Acció Urgent, junt amb la coordinadora de la Regidoria de Festes de Pego, Marisa Sendra i l’empresa de seguretat.

S’instal•laran dues carpes eixa nit per a atendre les múltiples urgències sanitàries que solen produir-se. Una d’elles s’ubicarà annexa al Centre de Salut, ja que l’edifici es queda menut per a atendre totes les persones que acudeixen. La segona carpa, que serà atesa per membres del servei sanitari Acció Urgent, se situarà al passeig Reina Sofia per l’èxit que va suposar l’any passat.

Vint voluntaris d’Acció Urgent estaran de servei eixa nit, a més, cal sumar el reforç especial tant de metges com de sanitaris que implantarà el Centre de Salut de Pego per a la nit de Carnestoltes i el matí posterior.

L’última mesura que s’ha pres pel que a sanitat es refereix, és la dotació de tres ambulàncies que circularan pels vials pegolins per a atendre les urgències. A elles cal sumar-li la unitat de suport vital bàsic (SVB) que a partir d’aquesta data la Generalitat ja haurà instal•lat durant les 24 hores al municipi.

A aquesta reunió de la Junta Sanitària Local li seguiran a partir de la setmana que ve diverses reunions de la Junta de Seguretat Local, en la que s’estudiaran les mesures a adoptar per a prevenir al màxim els actes vandàlics i garantir la seguretat tant dels pegolins i els seus béns, com la de qui visiten Pego eixe dia.


565 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!