Divendres Infotv es desplaça a Pego per a enregistrar les històries sobre pegolins a Amèrica i Canadà

El projecte documental ‘Del Montgó a Manhattan’ continua la seua producció recollint material d’enllà de l’oceà i enregistrant hores i hores d’experiències de valencians i valencianes amb arrels nordamericanes. A Pego, l’arxiver municipal ha estat una persona clau per a procés.
Ahir Infotv va actualitzar el seu perfil facebook per a informar que “Esta setmana ens esperen a Xàbia i a Pego un bon grapat de fills i néts d’emigrants valencians als Estats Units perquè els prenguem bona nota de les seues històries i els escanegem fotos i documentals. A Xàbia, han pogut ser localitzats a partir de la llista prop de 350 emigrants que hem pogut trobar a Ellis Island i gràcies al treball i la col·laboració de Pepa Roig i Joaquim Bolufer. A Pego, ja sabeu que no seríem res sense el suport de Joan Miquel Almela, que coneix tots els pegolins, tant si viuen a places i carrers, com si descansen al camposanto”.
Així, divendres l’equip d’Infotv es desplaçarà fins a Pego per a citar-se amb eixes persones localitzades per l’arxiver perquè expliquen les seues memòries sobre el que saben de familiars que han viscut mar enllà i aporten el material que encara conserven d’aquella vivència.
611 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!